For those who come from Presolana and Borno, drive to the hut, it's worth it, excellent dishes, the lady is very kind, even though I arrived at 2.30pm, she let us eat
gianfranco calizzi
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27 Aprile 2025
10,0
Che dire: locale curato, menu che mette d’accordo sia i palati più classici sia quelli più sfiziosi, tante etichette disponibili.
Perché non 5 su 5…?
Un punto di domanda riguardo il servizio: complice forse sicuramente il gran numero dei commensali.. non è il massimo far arrivare i secondi scaglionati tra loro di diversi minuti e non aver “spiegato” i formaggi dell’antilasto (come si chiamano? in che ordine è meglio mangiarli? hanno la crosta edibile?).
Ci torneremo sicuramente nei prossimi mesi per esplorare il resto del menù e, se il tempo lo permette, mangiare all’esterno!
G di Gourmet
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25 Aprile 2025
8,0
Excellent selection of typical local dishes. Generous portions with quality ingredients, very friendly staff (even with children!) and an excellent wine list at very honest prices. We will definitely be back.
Marco Milesi
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24 Aprile 2025
10,0
Everything was good, nothing more to ask for
Luca Casali
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11 Aprile 2025
10,0
stumbled upon it by chance and was positively surprised by the menu and the professionalism. Slightly modified local cuisine... excellent quality in an informal but well-kept and very clean environment... adequate prices and friendly staff... highly recommended
Clara Tomasselli
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16 Marzo 2025
10,0
Excellent dishes, fast service, friendly and professional staff.
Roberto Tomasi
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06 Marzo 2025
10,0
Mi chiedono pure com'è il ristorante la baita.... è dal 2002 che mi trovo da dio....
Quindi non devo aggiungere altro....come aiazzone....provare per credere....
Giorgio Preti
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09 Febbraio 2025
10,0
The restaurant’s cuisine is excellent
Filetto di cinghiale Very good
Griglia mista 17.5 Well worth it and tastes great
Everything was great and the service was very good
Giulio Zhu
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02 Febbraio 2025
10,0
Good evening ,
we are not regular visitors but every now and then we like to stop by the Baita to taste one of their dishes, today, thanks to a beautiful day, it was one of those days and like the other times we were welcomed with courtesy and professionalism which combined with the excellent The food and the fantastic desserts make this restaurant one of the best in the upper valley with an excellent relationship between quality and cost, which is never a given.
Thank you
R.R. Bergamo
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12 Gennaio 2025
10,0
Sempre benissimo, ci andiamo quasi esclusivamente per la taragna ed il risotto ai porcini...bisognerebbe assaggiare anche altro per un giudizio completo. Bravissimi, unica pecca essendo una sala unica c'è sempre un pò di confusione quando la sala è piena.
jovo_kimo
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21 Dicembre 2024
10,0