05/05/2025: We were there yesterday for my son's first communion and what can I say... we had already seen the place and it goes without saying that it is enchanting, the cuisine is truly at superior levels and at a price that is still average for other restaurants for a menu that goes from appetizers to desserts! If you want to eat real casoncelli alla Bergamo these are the best that I, as a Bergamo native, have ever eaten, obviously everything else was nothing short of exceptional, from the ravioli to the millefeuille... a true masterpiece of taste! The fantastic service, the hot bread was never lacking, the dining room staff were truly attentive to everything... it's a shame there is the possibility of only giving 5 stars because it deserves 10! Well done!
01/05/2025: Location carina, curata, una bella sala interna con ampie vetrate ed un balcone dove poter mangiare all'esterno nelle belle giornate.
Un bel Menù, intrigante, ti ispira a provarlo e, quello che conta, molto buono.
Ottimi i ravioli ripieni di carne di coniglio così come i gyoza, bella pasta, sapore deciso e molto buono mentre il risotto/paella a me personalmente non è piaciuto, riso crudo e sapore abbastanza piatto. Buonissimo il piccione, cotto alla perfezione, tenero e gustosissimo mentre il sanpietro con gli asparagi un piatto più delicato ma altrettanto buono.
Servizio giovane, veloce, disponibile e attento anche se consiglio di fare attenzione alla temperatura di servizio del vino, lo spumante ordinato era caldo.
Prezzo medio alto, più di 50 euro a persona forse un po caro però è stato veramente un bel pranzo.