Marvelous. My partner and I stayed there twice and had a great time! The paired wines are amazing, as are the dishes. We had an encore of tiramisu, TOO GOOD!
Alba Tomat
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18 Febbraio 2025
10,0
If you believe that perfection is unattainable you have not been from Indiniò. That "nowhere else" is there this attention to detail is clear as soon as you enter: materials, lighting, decorations, distribution of tables, mis en place, everything is tasteful and in the right place. And while you are happily enveloped in this intimate, warm and refined atmosphere at the same time, the real magic begins. With small but precise accents, the dining maître leads the tasting experience by giving a name to what you are perceiving through sight and smell, both very satisfying! And when you taste it you feel each element and at the same time a wonderful overall harmony that amplifies dish after dish because even the sequence, the pairings with the wine and last but not least the rhythm of the courses here are excellent. To give a further sensorial stimulus there is the creative flair of the chef who presents mini-macarons in the entrée and as a final cuddle an apparently perfect olive and the essence of a traditional local first course. Praise also goes to the service which is impeccable while remaining natural and spontaneous.
Marzia Cicerone
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04 Febbraio 2025
10,0
The place is very pleasant, with attention to detail. There is an atmosphere of true serenity.
The raw materials of the dishes are excellent and delight the sight and palate
Excellent room service with highly qualified staff
the chef is very kind and friendly. She expresses all the passion for her profession..
Definitely an experience to repeat and recommend.....Congratulations
roberto simeoni
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28 Gennaio 2025
10,0
Good, exquisite and refined. Deserves the Masterchef star.
Zelinda Carone
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25 Gennaio 2025
10,0
La proposta della chef Gloria Clama e’ un percorso denso di sensazioni delicatamente sorprendenti, che descrivono la Carnia in maniera profonda ed essenziale. I sapori sono le erbe, le carni e i pesci di montagne antiche e silenziose, le emozioni, quelle di un bambino che esplora continuamente il mondo intero e, generoso, ringrazia le sue radici e dona agli ospiti un pezzo della propria intimità.
Gianni
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11 Gennaio 2025
10,0
Truly exceptional experience. The place is very welcoming; the staff is really courteous and helpful. We recommend the tasting menu. The dishes are a spectacle for the sight and the palate. We also appreciated the courtesy of Gloria Clama who shows great passion and commitment in her work and desire to improve, even if everything already seems perfect to us.
Elisa Angeli
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07 Gennaio 2025
10,0
Wonder of wonders!
Everything is superb: the dishes, both for the palate and the eyes, the environment, beautifully renovated and absolutely welcoming, and the service, super attentive but never intrusive.
Last, but not least, a tribute to the courage to propose such a high-quality offer in a small and almost remote village in Carnia.
Really good 👏 👏 👏
Marica Del bianco
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06 Gennaio 2025
10,0
It was a great experience
I'll be back
Marco Venier
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26 Dicembre 2024
10,0
Scriveva Giovan Battista Marino, sul finir del 1500, ".../E' del poeta il fin la meraviglia/ (parlo de l'eccellente e non del goffo)/ chi non sa stupir vada alla striglia/..." e mi ritrovo a pensare che la sostanza vera di questi versi è tutta nella cucina preziosa di Gloria Clama.
Circonstanziamo.
Non è la prima volta che mi avvicino alla sua opera e sempre ho pensato che la sua mano in cucina sia assai felice, ma l'esperianza appena vissuta questa settimana è stata davvero emozionante.
Molto bello il locale, preciso e discreto il servizio in sala, giusti i tempi del servizio... (qua non si fa maratona ma nemmeno ci sono tempi morti) tempi giusti per godere e ragionare su quanto arriva sul piatto.
E poi c'è tutto il resto. Tutto il non detto che ci fa capire quanta consapevolezza Gloria metta nella sua proposta. In verità qui non troviamo cucina di territorio, troviamo teritorio. Mi spiego... non è fieno, è la fienagione... la gente che quel fieno ha lavorato.... il pane di sussistenza non è un baloccarsi radical chic, è vita vissuta... fame patita... è cicatrice (per fortuna) oramai chiusa ma ancora sensibile sotto la pelle. Così è per la trota ( e non il salmone) per il il fungo (frutto di questi boschi) e per la pancia di maiale. La materia è quella che questa gente vive, nei giorni magri e nei giorni di festa. Nei periodi buoni e in quelli meno buoni.
Il tutto impreziosito, torno a dire dalla felicissima mano di Gloria, dalla sua profonda fedeltà alle radici, dalla sua fervida creatività e dal profondo rispetto per la sua gente.
Buona la cantina e prezzo assolutamente corretto.
E' del poeta il fin la meraviglia... e Gloria Clama è poeta!
PS: Non descrivo i piatti... chi mi ha preceduto nel raccontarvi la prpria esperienza ne ha fatto già perfetta sintesi... e d'altro canto parlano benissimo le numerose foto già pubblicate.
RobFresh
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24 Dicembre 2024
10,0
If you want a guarantee this place is the right place
Amazing food, competent staff with a relaxing atmosphere..We'll be back!!!
Monica Fasan
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22 Dicembre 2024
10,0