We ended up there by chance yesterday, during a trip to Alessandria. The food is excellent, traditional dishes and some innovations. Excellent food, refined presentation, the joking owner immediately puts you at ease... in short, it's been a while since we ate so well in a restaurant. Super super recommended!
Federica Federica
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08 Marzo 2025
10,0
Ristorante semplice ma molto carino. Curato con un menù molto particolare e sfizioso. Materie prime di ottima qualità e un servizio simpatico e puntuale.
Water C
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24 Febbraio 2025
10,0
Siamo stati a cena ed eravamo titubanti perché mai provato, ma alla fine ottima scoperta. Ma partiamo dall'inizio menu stagionale con tre/quattro portate per tipologia: antipasto, primo e secondo. Menu a parte per specialità al tartufo anche in questo caso 4 piatti. Carta dei vini locale molto selezionata e ricercata. Abbiamo assaggiato tagliolini al tartufo e due secondi tagliata e lumache e due dolci. Tagliolini da orgasmo! I prezzi del menu variano da 12 a18 euro mentre le specialità al tartufo sui 25 euro che rispetto al prezzo dei concorrenti è più che ottimo. Top in Alessandria! Senza olio di palma 😀
Sergio Mancastroppa
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27 Gennaio 2025
10,0
Il miglior ristorante di Alessandria.
Marco Manfredi
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26 Gennaio 2025
10,0
small, intimate, beautiful, you drink well, you eat great and you spend the right amount. I won't dwell on the descriptions... I'll just tell you that the last time, the revisitation of the mixed boiled meat, "the accommodated boiled meat" was a memorable dish. desserts are a great temptation even for people like me who don't usually eat them. highly recommended!
andrea bertoglio
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18 Gennaio 2025
10,0
Cordialità Pofessionalitá e Sipatia del Titolare e dellon Chef Antonello, qualità nelle varie scelte del menu e della carta dei vini ,provare e consigliato !!!
Gianfranco L
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17 Gennaio 2025
10,0
Everything to our liking, friendly and helpful staff
Marco Bonsignore
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28 Dicembre 2024
10,0
Top experience excellent cuisine
Giancarlo Martini
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27 Dicembre 2024
10,0
TOP service, warm environment (both physically and emotionally), EXCELLENT food
Corrado Corradini
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21 Dicembre 2024
10,0
The name of the restaurant is taken from the alley that leads to the access to the restaurant pleasant environment compact dimensions discreet accommodation capacity excellent dishes made with good quality raw materials menu with not a lot of choice such as dishes and wines but better little and good than a lot and poor quality, friendly, helpful owner, quick to joke, an excellent host who involves his customers, good coffee, normal prices, being in the centre, few parking spaces, you have to go to the large squares not far away, highly recommended
Emiliano Gozzelino
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19 Dicembre 2024
10,0