One of the best places to eat in the Tagliacozzo area. The meats cooked on the grill are excellent, and the first courses are also good. Typical environment with informal service and average cost.
Francesco Aglioti
.
28 Luglio 2024
8,0
Service and environment could be improved but still acceptable
Gianni Dubaldo dubaldoutensili2000srl (Gianni. Dubaldo)
.
22 Luglio 2024
10,0
Really very good.. 2 pappardelle with wild boar 1 ravioli 1 mixed roast 1 scamorza 1 French fry 1 tiramisu 1 cream 1 water half a liter of wine 1 bitters 1 coffee
Massimiliano Luciani
.
06 Luglio 2024
8,0
Good food with amazing views, relaxing and tranquil. Happy to know open all summer and weekends year round! The mixed grill is delish, homemade pasta is good, wines are good.
Hans Huenink
.
31 Maggio 2024
10,0
I returned with my wife to eat at "Verrecchiano" (I knew the meat and homemade pasta) with our great pleasure we ate the pizzas made by Valerio and after the first bite I couldn't help but compliment the same for the dough, the leavening (72 hours) but above all for the combinations, a vegetarian one with a base of grilled aubergines together with fresh cherry tomatoes and rocket, a paradise for the taste buds, the price for two courgette flowers, two pizzas, a beer from 66, a water, a dessert, a coffee and a bitter, 35.00 euros, what can I say.
Valerio we will come back to see you.
By Claudio
Claudio Morici
.
20 Maggio 2024
10,0
Ho trovato per caso questo ristorante, leggendo un cartello pubblicitario per strada mentre ero in moto da solo, sono andato a chiedere se ci fosse un posto libero, io non avevo prenotato e dì domenica non è facile senza prenotazione, sono stato accolto in maniera eccellente in una location veramente deliziosa, e mi sono sentito subito a casa, ho mangiato un primo che in realtà non era sul menu, e mi è stato preparato senza indugio, gnocchetti e fagioli con le cotiche, come si dice a Roma, insomma una variante di pasta e fagioli e gnocchetti con i ceci, questi ultimi due piatti erano presenti sul menu, ho aggiunto del parmigiano e devo dire che erano strepitosi. Per secondo ho preso una bistecca di manzo, è stata cotta davanti a me alla brace, ero seduto proprio davanti al forno, cottura al sangue e devo dire veramente sublime, ottima qualità e cotta proprio al punto giusto per i miei gusti, il tutto accompagnato da un ottimo piatto di broccoletti ripassati. Non ho bevuto vino perché ero in moto e quando guido di solito non bevo, quindi solo acqua e ho concluso con caffè. Insomma esperienza veramente positiva, 10 e lode e se ci fossero più stelle delle 5 previste per la recensione le darei sicuramente. Chiudo dicendo anche che io di solito non lascio mai recensioni quando mangio nei ristoranti, ma il Verrecchiano oggi mi ha veramente colpito e non potevo non dare “l’eccellenza”. Consigliatissimo, ci tornerò sicuramente presto.
Agostino D
.
12 Maggio 2024
10,0
Cozy place, excellent food, all good, great barbecue and friendly and professional staff.
Raffaele Bruno
.
06 Maggio 2024
8,0
Had lunch in this village along the way on the cammino. Despite the fact that it was full, a table was made available for us. We had a delicious meal (pappardelle with wild boar ragout chingiale and a small rooster, salad). Everything excellent in taste. Delicious young red house wine. Also good service table at the etc.. pleasantly busy. Highly recommended
Louise Nijkamp
.
02 Aprile 2024
8,0
Nice restaurant in the center of the small village of Verrecchia. The fettuccine and the abracchio are excellent. The service is very fast. Friendly and efficient staff. Very honest prices. Truly an excellent restaurant.
Sky Walker
.
24 Marzo 2024
10,0
The food was absolutely delicious, the wait staff were professional, efficient and friendly. Their prices are incredibly reasonable, very cheap for high quality meals. All this and also a beautiful atmosphere.
The food was absolutely delicious, the wait staff was professional, efficient and friendly. Their prices are incredibly reasonable, very inexpensive for top quality meals. All that and a beautiful atmosphere as well.
Dawne Belloise
.
17 Marzo 2024
10,0