Siamo passati qui per caso e si è rivelata un'eccellente scelta.
Ampio menù di pesce, ma si trovano anche piatti di terra.
Tutto il personale è moltooo cordiale, soprattutto il cameriere che ci ha servito. Parlantina sciolta, ci portava i piatti a suon di rime. Davvero simpatico.
Cibo molto buono, soprattutto abbondante, quasi troppo direi.
Prezzi onesti.
Abbiamo apprezzato l arrotondamento sul conto delle 2 euro, quando in certi posti aspettano impazienti i 30 centesimi!!!!
Complimenti!!!
Se dovessimo ripassare non mancherà una visita da voi.
Il ristorante si trova sulla strada , con veranda. Devo dire che dal fuori è abbastanza anonimo, ma se vi fermate qui non ve ne pentirete!!
puffettablu
.
14 Luglio 2024
10,0
Buona qualità, personale eccezionale premuroso e attento.Consigliatissimi gli spaghetti al fuoco. Il pesce ottimo.
Maurizio S
.
12 Luglio 2024
10,0
I'm from Aosta and today I went to this restaurant which exceeded all my expectations. Quality food, including that of the daily menu. Splendid service and, no small feat, a very clean and tidy place. Well done, 5 stars deserved. We will definitely be back.
Guido Burgalassi
.
05 Giugno 2024
10,0
Excellent as always! Quality of food, kindness and hospitality
The only clarification: raising the tone of the waiter with glasses a little, it was not possible to communicate
Sara Garzolino
.
03 Giugno 2024
10,0
Great atmosphere. Simple and very good. We enjoyed ourselves in a very “local” atmosphere. We loved it !
Mary Poulet'
.
13 Maggio 2024
10,0
Very good pizza restaurant. Friendly staff. Very pleasant environment.
Alessandra Bertoldo
.
12 Maggio 2024
8,0
A great restaurant with a really warm welcome, the dishes are very good, we will come back with pleasure
nfp asso
.
09 Maggio 2024
10,0
First time, excellent food, fast service, friendly staff.
Giuseppina Di Bartolo
.
16 Aprile 2024
10,0
Kindness, excellent dishes, quick service, friendly waiters. Fish-based dishes are recommended. Medium-high prices.
AliceS
.
11 Aprile 2024
10,0
Really very good pizza, light and digestible, compliments to the pizza chef.....the only flaw was the ceramic plate was a little hard otherwise I would have eaten that too... Thanks and congratulations
Giuseppe Agostino
.
07 Aprile 2024
10,0