You can't help but have lunch here when you pass by the Barberino outlet. It's all good and with the right portions, the staff is fast and friendly and the price is average.
Really recommended
Giulia Orsini
.
13 Gennaio 2025
10,0
Very crowded place with constant comings and goings of diners. Prices slightly higher than a restaurant, good food. The ribollita is excellent. A must? The cellars for maturing the Florentine ones. Congratulations to the stokers, one to the meat and one to the chickens, always in constant motion. Fast but informal service.
Filippo Contarini
.
06 Gennaio 2025
8,0
Il Torracchione is a pizza restaurant where we have been regulars for some time now. Even though the menu is quite limited, it is more than enough for us. Very fresh and well cooked food, clean environment and fast and very kind service. We feel like family! Highly recommended!!! You won't regret it!
Manuela Procaccia
.
02 Gennaio 2025
10,0
Lovely place, very kind and quick staff, suitable for those who love Tuscan cuisine
Silvia Benvenuti
.
01 Gennaio 2025
10,0
Good but expensive Fiorentina... service a little messed up ☝😎
Severi Vittorio
.
01 Gennaio 2025
8,0
I ate Tuscan and Florentine bruschetta. Very good!!
Ribollita is also a must.
Advised.
Andrea Topan
.
30 Dicembre 2024
10,0
First course tortelli with tomato sauce, rare Florentine steak 800g, very good, high price... with roast potatoes, a medium beer, a Fanta, as desserts tiramisu, wild berry tart
Sandra Cafiso
.
30 Dicembre 2024
8,0
Abbiamo avuto il piacere di gustare una delle migliori bistecche della nostra vita in un ristorante che rispecchia la tradizione culinaria toscana classica. Sin dall'ingresso, si respira un'atmosfera calda e accogliente, un arredamento rustico che richiama le trattorie italiane di una volta.
La vera protagonista, però, è la bistecca. Tagliata perfettamente e cotta a regola d'arte, questa delizia rappresenta l'eccellenza della bistecca alla fiorentina. Al primo assaggio, si percepisce la qualità della carne, che proviene chiaramente da allevamenti locali attentamente selezionati. La cottura l'abbiamo richiesta al sangue, come vuole la tradizione.Risultato: il sapore intenso e prezioso, con una crosticina dorata e fragrante che racchiude un cuore tenero e succoso.
Il contorno di fagioli cannellini all’olio extravergine d’oliva e un calice di Chianti riserva hanno completato un'esperienza culinaria indimenticabile. Il personale, cordiale e ben preparato, è stato impeccabile nel consigliare l'abbinamento perfetto tra carne e vino.
C'è stato un pò da aspettare, siamo sotto le feste, ma per questa esperienza lo rifaremo volentieri! Consigliato agli amanti della carne.
Paolo C
.
19 Dicembre 2024
10,0
An excellent lunch, very good meat and side dishes, my girlfriend and I left the restaurant very satisfied
Antonio Sirianni
.
17 Dicembre 2024
10,0
Abbiamo mangiato fuori focaccia e mortadella, 2 birre ed una patata fritta: 27€.
Tutto buono, velocissimi. Niente altro da dire
Faccino84
.
01 Dicembre 2024
10,0