Simple and nice place overlooking the Ionian coast.
The food is excellent thanks to the choice of products that tend to enhance the territory.
The service is good with trained and polite guys and although the place was full we didn't wait long to have dinner.
davide oteri
.
27 Settembre 2024
10,0
They look very appetizing, the bun is very crunchy and the ingredients are very fresh.
A rustic dish, easily satiating.
Fast service even though there were many of us and there was a lot of confusion!
I would suggest booking before going to this place.
The problem, however, is parking, you have to be careful, because there is a road, the sooner you arrive the better.
isabella nicotra
.
12 Settembre 2024
10,0
The evaluation got points for the idea and the place immersed in the truly wonderful village of Savoca. The service unfortunately leaves a lot to be desired (apart from the very nice lady who welcomed us). We waited too long to receive the loaves even though the place was almost empty. The undoubtedly fresh and local ingredients did not quite meet our tastes. The provola was too tasty and inserted among the condiments completely covered the flavors. The Sant'Angelo salami was overcooked and hard to chew.
Tiziana Maiolino
.
08 Settembre 2024
6,0
Product to be valorised with a PGI. Excellent cunzatu bread at the right price considering the quality of the products used. Excellent service, very suggestive location
Valerio Palmieri
.
08 Settembre 2024
10,0
Absolutely recommended for those looking for true Sicilian taste and excellence in products!
elisabetta maio
.
05 Settembre 2024
10,0
Everything perfect, the products used are fresh, genuine and carefully selected, all of the highest quality. I really can't understand the negative reviews complaining about the price etc - you pay for quality, and in this case it's worth every penny. Here we are not talking about a simple sandwich, but about the best cunzatu bread that can be found in the entire province of Messina. Each ingredient respects local tradition and gives a unique and authentic flavour. Those looking for excellence in typical products know that it has an inestimable value, and "Il Sambuco" is the perfect demonstration of this. Highly recommended!
antonio cutrupia
.
05 Settembre 2024
10,0
Spent a nice evening with friends, Pani cunzato delicious, well seasoned and presented beautifully. Definitely worth trying
Giuseppe Fornasari
.
05 Settembre 2024
10,0
Esperienza magnifica, location molto carina, tranquilla, familiare! Proprietario molto gentile, staff veloce e professionale, musica di sottofondo gradevole e soprattutto cibo di qualità! Per chi vuole passare una serata in pieno relax all’aperto lo straconsiglio! Facile parcheggio
Marco
.
27 Agosto 2024
10,0
We booked a few hours in advance, simple and nice place in a characteristic location. The food is excellent and there is a wide choice of ingredients for the cunzatu bread. Salvo and his guys are really nice, kind and well-prepared, you can see that they put love and passion into their work, adding a good house wine will make your evening at Il Sambuco super pleasant.
Giuseppe Di Somma
.
17 Agosto 2024
10,0
Prima volta in questo storico locale e onestamente mi aspettavo di più. La location è carina, un lungo terrazzo spazioso però con la cosa negativa che il bagno è uno solo, sia per donne che per uomini. Il pane è molto crunchy, la particolarità sta nel comporlo a proprio piacimento ma attenzione che il prezzo sale molto. I condimenti si aggirano intorno ai 3€ e non lo fanno molto pieno quindi tirando le somme i prezzi dei condimenti sono un po' esagerati. Il personale ha fatto molti errori. Il primo a prendere le comande un po' troppo nervosello, parte dal presupposto che la gente sa come funzioni ma a parar mio deve chiedere se già una persona c'è stata e spiegare come funziona e le quantità che vengono servite.. mancava la coca zero, e al giorno d'oggi visto la popolarità della bevanda è un errore madornale, specialmente a ferragosto che si sa che c'è più affluenza. Avevano problemi con la friggitrice e abbiamo aspettato più di 3 quarti d'ora per delle patatine insapore e cotte male. Per poi dopo 1 ora e qualcosa arrivare il pane.
In conclusione non ho trovato tutta questa particolarità. Pane poco condito, il pistacchio non si sente completamente, molti errori.
Fresta Giuseppe
.
16 Agosto 2024
6,0