The atmosphere is simple, but overall they make excellent dishes, and in my opinion, an excellent Neapolitan pizza that I highly recommend.
The staff is friendly and helpful.
luciano lombardo
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30 Agosto 2025
10,0
It's always a pleasure to come back!!
Barbara Prandini
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24 Agosto 2025
10,0
The fixed-price menu is excellent. All the dishes are good.
Gemma Scarti
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23 Agosto 2025
8,0
Recommended by friends, fast service, helpful and friendly staff, very cheap, but the dishes are worth what you pay!
simone esposito
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23 Agosto 2025
6,0
The food was decent, but the service was less than satisfactory. A friend of mine, who suffers from panic attacks, kindly asked if she could have a table on the side of the room; the waitress, very rudely, grumbled and agreed. Before leaving, we pointed this out to the owner's son, who ignored us! Furthermore, the place lacks thorough cleaning, having found a long-dead bug in the window near our table (as you can see in the attached photo).
Christian Granatino
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22 Agosto 2025
6,0
Good restaurant, it's worth booking, I go back every year, they also make a good pizza, very kind and fast people
Luca Sciarretta
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22 Agosto 2025
10,0
Excellent excellent excellent........what can I say we headed to the Rifrullo restaurant with the knowledge that we would eat and feel good... Highly recommended
Dario Vivaldi
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21 Agosto 2025
10,0
The food was good, but not great. The service was seriously subpar. Drink cans were held up by the top and slammed onto the table. No glass was provided. I've had better for the price. And we were driven crazy by the wasps on and around the food!
Per Zuurbier
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18 Agosto 2025
8,0
Ci siamo imbattuti nel Rifrullo circa 30 anni fa, quando comprammo casa a Marina di Bibbona. Fu anore a prima vista e da allora le nostre frequentazioni si sono moltiplicate, grazie all'accoglienza e alla cucina davvero appetitosa. Adesso è diventata una specie di succursale di casa nostra. Adele ad esempio, la nostra nipotina teenager, va matta per pappardelle al cinghiale e le vongole piccanti, diventate due cose belle delle sue estati.
Trovo appetitosa ogni voce del menù, ma gli spaghetti allo scoglio (lo stesso sapore da sempre, una garanzia) la frittura di mare mista e la bistecca piccante alla texana restano per me dei classici.
È in questo ristorante che in un mio romanzo avviene una svolta decisiva nella storia e il gestore, a quei tempi descritto come "giovanotto" , fa una comparsata.
Grazie Riccardo, altri cento anni così, poi si vede...
Paolo B
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30 Giugno 2025
10,0
La toscana è la mia terra. E appena posso ci torno. E appena posso vengo a mangiare io caciucco da voi.. stavolta da asporto con frittura a seguire..superlativo. Eccellente.. complimenti alla cuoca ❣️
Elisabetta B
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02 Giugno 2025
10,0