Everything OK. From food to service
michele cristiano
.
28 Aprile 2024
10,0
Found the place by chance thanks to the fork, very nice structure, not very large, but very welcoming, friendly and helpful staff, delicious food! There isn't a course that didn't satisfy us, I recommend the slices and the club sandwich as an appetizer, delicious! Absolutely to return.
Elisabetta L
.
14 Aprile 2024
10,0
Excellent choice of cutting board, not the usual cold cuts but all typical, refined and delicious, very good meat Ivan, a friendly and extraordinary person, we will definitely return and we highly recommend him
Rosa Capone
.
18 Marzo 2024
10,0
Try it...you will come back happy every time!
A corner of excellent cuisine and tranquility in Frattamaggiore!
Dino Vergara
.
08 Marzo 2024
10,0
Any word of praise would not be enough to convey the uniqueness and quality of this place, which has rightfully become my new favorite restaurant. Never eaten such good and soft meat, EVER, and cheeses so refined, refined and nothing short of exquisite!
The passion combined with the sensitivity of the owner, as well as chef, is of rare caliber, and leads him to focus on an exclusive, eco-sustainable, zero kilometer raw material and what is astonishing, he offers it at very accessible prices!
I will recommend it to everyone, and I will return as often as possible to try everything!
Raffaella Petrillo
.
24 Febbraio 2024
10,0
Locale piccolino ed accogliente.
Ragazza di sala ed il proprietario alla brace sembravano due ottime persone, cordiali e disponibili. Servizio nella norma. Abbiamo assaggiato più cose e posso dire che la picanha era saporita il giusto, gli arrosticini di manzo un po' duretti, ed il primo con crema di patate forse mancava un po' di sapore. Arrosto misto ok da provare. Hamburger non è piaciuto.
Buona la carta dei vini.
figaro_004
.
23 Febbraio 2024
8,0
Qualsiasi parola di encomio non basterebbe a rendere l’unicità e la qualità di questo posto, diventato di diritto il mio nuovo ristorante preferito. Mai mangiata una carne tanto buona e morbida, MAI, e dei formaggi così raffinati, ricercati e a dir poco squisiti!
La passione unita alla sensibilità del proprietario, nonché chef, è di rara caratura, e lo porta a puntare su di una materia prima esclusiva, ecosostenibile, a chilometro zero e ciò, che sbalordisce, lo offre a prezzi accessibilissimi!
Lo consiglierò a tutti, e ci tornerò più spesso possibile per provare tutto!
Raffaella
.
19 Febbraio 2024
10,0
Excellent and well cooked meat. Young and friendly staff
domenico fimmanò
.
17 Febbraio 2024
8,0
Un ottimo ristorante dove si può mangiare della carne buonissima. Personale cortese ed attento. Prezzi più che giusti. Da (ri)provare
Pasquale
.
11 Febbraio 2024
9,5
Posto carino nel centro di Frattamaggiore...tagliata di carne spettacolare e buonissimi i dolci. Unica nota stonata: il locale è poco riscaldato e faceva molto freddo...un po' di comfort non farebbe male
Carmen C
.
03 Febbraio 2024
8,0