I think the best restaurant in Vercelli city when it comes to traditional cuisine!
The panissa is excellent, but not only that. Quality ingredients, right portions (double round of panissa ❤️) and correct price. With starter, first course, second course, dessert, coffee, bitters and a bottle of wine, we spent €140 per couple.
Booking is a must, a very convenient area for continuing after dinner with a walk in the centre.
Davide Crepaldi
.
25 Novembre 2024
10,0
Abbiamo trovato questo posto navigando su Internet per una cena prima di un concerto al teatro di Vercelli.
in due abbiamo preso la panissa mentre gli altri due hanno preso degli agnolotti, dopo un tagliere di antipasti misti per tutti.
Il menu risulta molto ricco con una buona scelta di piatti tipici, le materie prime sono di ottima qualità, il personale molto gentile e disponibile e la Panissa, servita nel paiolo di cottura, superlativa.
Ottimo anche ilrapporto qualità prezzo.
Locale da tenere presente per altre occasioni, lo consiglio caldamente
Pierluigi C
.
25 Novembre 2024
10,0
Excellent quality food... equally excellent service... absolutely worth trying
Ingrid Borsani
.
19 Novembre 2024
10,0
Apart from the fact that they brought us the first course after an hour of sitting down, the food was decent. The bill was expensive... the gem: he could have avoided those 63 cents on the bill after we left us €326.
Lidia Ravera
.
03 Novembre 2024
6,0
Good restaurant. Small local business, nice atmosphere.
The food was absolutely delicious, and I gladly recommend it.
Parking options just in front of the restaurant or on the adiacent streets.
The staff is very helpful.
I recommend it!
C. Morgan
.
21 Settembre 2024
10,0
Very positive experience, very good baked tripe, spectacular panissa, good bunet, excellent sweet wine! Atmosphere of times gone by, cleanliness ok and FABRIC tablecloth and napkins, which is not to be taken for granted! Average prices.
Excellent, we'll be back.
Doriana zizzi
.
15 Settembre 2024
10,0
Excellent panissa from Vercelli
paolo merlo
.
08 Settembre 2024
8,0
Historic restaurant in Vercelli, it always confirms its excellence both in the cuisine and in the cellar, impeccable service.
In addition to the classic panissa, the meat-based second courses and unmissable desserts are exciting.
Always worth a visit if nearby.
danilo cravero
.
15 Luglio 2024
10,0
Clean place where tranquility reigns. Very kind dining room staff. The food never disappoints. The price is adequate for the quality of the products (we spent around 34 euros each leaving the restaurant full). Recommended for those who don't care so much about form but about substance!
Val
.
13 Luglio 2024
10,0
Premetto dicendo che questo è un posto dove la qualità, tutto sommato, c'è. Ma ho la sensazione che si faccia "cassa" con le pochissime, sporadiche presenze di avventori. Con due antipasti, due secondi, due dolci e "vino della casa" abbiamo speso 112€, con prenotazione del tutto superflua. Se si paragona questo posto a un locale al Recetto di Candelo che utilizziamo per festeggiare le ricorrenze (di cui, per correttezza, ometto il nome), dove il costo di una cena di qualità di gran lunga superiore in un contesto "magico", che spazia dall'antipasto al dolce con vino in bottiglia, dove bisogna prenotare settimane prima per ottenere un tavolo, si aggira intorno a quella stessa cifra, ci si rende conto che il rapporto qualità/prezzo condanna impietosamente e inequivocabilmente il Paiolo.
Ribadisco, tuttavia, di essere uscito comunque soddisfatto dopo aver assaporato piatti inconsueti come lo "Spek di Anatra" e l'"Oca arrosto" e un dolce con uva passa, grappa e cannella davvero intrigante. Ma, dopo aver frequentato alcuni locali (pur immeritevoli di bocciatura), rimane forte la sensazione di aver sprecato del denaro. E il Paiolo è uno di quelli.
Enzo Boscaini
.
07 Luglio 2024
6,0