They have a reputation for serving the best carbonara pasta in Rome, and it's easy to see why.
The staff is attentive, welcoming, pleasant, and helpful.
The space is very small, but that's what gives it its charm.
I highly recommend it 🤌🏻🩷
Nell
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01 Ottobre 2025
10,0
Dinner for two, with a reservation for the afternoon. Very small and intimate place, original and adaptable maritozzi (large or small), very good gricia and amatriciana. Excellent and friendly service.
Bruno
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30 Settembre 2025
10,0
A small, yet truly unique, gem of a place in Trastevere: quiet, intimate, welcoming, and simple! A quality dinner: amazing savory maritozzi. I'll definitely be back!
Remember to book!
alessia amadei
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29 Settembre 2025
10,0
Incredible Roman street food, great service and atmosphere, quick service. Must try their carbonara and marotozzo
Timothy John
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27 Settembre 2025
10,0
Probably the best and most balanced carbonara you'll find in Rome. A warm welcome, and a noteworthy location, very small, but that might just be its strong point.
Davide Girotti
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24 Settembre 2025
10,0
I once heard that the best perfumes are in the smallest bottles, tonight I can guarantee that's true. Had the opportunity/blessing to dine at Maritozzo Rosso, perhaps the smallest restaurant I have ever been at but definitely with the best carbonara I have ever tried.
Shout out to Samuel and team. Stay great !
Ps: will come back for that 1k carbonara challenge.
Cheers 🇦🇺🇧🇷
Bruno Canassa
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23 Settembre 2025
10,0
Such a lovey and tiny restaurant! Quite a hidden gem! The service was super quick and the food was great!
Tudor Maiereanu
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22 Settembre 2025
10,0
Last night and meal!!! We decided to visit their second location in Trastevere. We'll my people this place was just as good. Only issues I had here was the space is tight. Some may say its romantic I say I enjoy my space. Food wise I ordered the polpette en sugo( the other locations meatball were more tender) still good flavor was definitely buenooo. This time I had Gricia originale and wife had Caico e pepe.
M. Z
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11 Settembre 2025
10,0
Nel cuore di Trastevere e a debita distanza dai circuiti del turismo si trova questo locale rimasto immutato, quasi il tempo avesse deciso di prendersi una pausa. Specialità della casa è la pasta alla carbonara, premiata con il gradino più alto del podio nel contest miglior carbonara della capitale da "Roma Today". Oltre al primo più replicato e imitato, c'è spazio per la rivisitazione della cucina romana con la proposta di un maritozzo salato, ripieno con polpette di carne al sugo e tutto abbinato ad un buon calice di cesanese rosso e finale con immancabile maritozzo originale. Caratteristica del posto è lo spazio angusto, ma raccolto e dall'atmosfera accogliente, che si pone come baluardo di romanità, cosa confermata anche dalla presenza di clienti "romani de Roma" che dal caotico centro si sono spostati al più tranquillo Gianicolo o Monteverde Vecchio. Come tocco finale, il calore e la simpatia del titolare, come un po' di tutti gli abitanti capitolini, che alla cucina uniscono la tradizione verace a completare un'esperienza unica come Roma e i romani.
Alessandro S
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09 Maggio 2025
10,0
Che posticino adorabile! Un localino davvero sfizioso, maritozzi salati e dolci, primi speciali, tutte materie prime di ottima qualità e personale sorridente e disponibile!
Anna B
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03 Maggio 2025
10,0