Welcoming place, fantastic food of the highest quality, compliments
Vittorio Raia
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24 Giugno 2025
10,0
I came to this place with my family and they gave us the menu right away. Excellent food. Superlative carbonara. We had two maritozzi, one with meatballs and the other with chicken cacciatore. Fabulous and special. The only flaw, but nothing major, is that the place has few tables. Highly recommended.
Giancarlo De Lucia
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24 Giugno 2025
10,0
This place is amazing, it was recommended to us by friends who have lived in Rome for 15 years and it really is the best carbonara in Rome. Not to mention the Maritozzi, they are ILLEGAL. The place is simple, authentic, Roman, without pretenses but with a lot of substance.
Ps. Compliments to chef Samuel!! And for the advice on carbonara!
Francesco Pio Serio
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22 Giugno 2025
10,0
Don't be intimidated by the "spartan" seating, the place is worth it. Open kitchen, friendly staff but above all top dishes, the gricia is incredible in taste, consistency and flavors, the maritozzi are very good and the carbonara is good. I absolutely recommend it if you are in the area
Salvatore Pampalone
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21 Giugno 2025
10,0
Hole in the wall authentic experience!! Went quite early on Sunday and they didn’t have some items available (?yet) but the aubergine bun and salmon bun were both out of this world! Really delicious.
Chrissy Glossop-von Hirschfeld
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15 Giugno 2025
10,0
Hidden gem in Trastevere. One of the best carbonara’s we ever tasted, Maritozzi were also a delicious discovery. Great athmosphere, fresh pasta being made in open kitchen. Definitely worth a visit!
Amina Baes
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15 Giugno 2025
10,0
We are on holiday in Rome, what can I say about this restaurant, you need to book because the place is small but the quality of the products is fantastic. Friendliness and courtesy from the staff.
To return
emanuela semenzato
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13 Giugno 2025
10,0
Best carbonara I’ve had in Rome or anywhere, 5/5 🤌🏼
Joona Hietala
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13 Giugno 2025
10,0
Nel cuore di Trastevere e a debita distanza dai circuiti del turismo si trova questo locale rimasto immutato, quasi il tempo avesse deciso di prendersi una pausa. Specialità della casa è la pasta alla carbonara, premiata con il gradino più alto del podio nel contest miglior carbonara della capitale da "Roma Today". Oltre al primo più replicato e imitato, c'è spazio per la rivisitazione della cucina romana con la proposta di un maritozzo salato, ripieno con polpette di carne al sugo e tutto abbinato ad un buon calice di cesanese rosso e finale con immancabile maritozzo originale. Caratteristica del posto è lo spazio angusto, ma raccolto e dall'atmosfera accogliente, che si pone come baluardo di romanità, cosa confermata anche dalla presenza di clienti "romani de Roma" che dal caotico centro si sono spostati al più tranquillo Gianicolo o Monteverde Vecchio. Come tocco finale, il calore e la simpatia del titolare, come un po' di tutti gli abitanti capitolini, che alla cucina uniscono la tradizione verace a completare un'esperienza unica come Roma e i romani.
Alessandro S
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09 Maggio 2025
10,0
Bella esperienza ,trovato su Facebook ,mi ha incuriosito,provato è ancora meglio,prima carciofi fritti e suffly classico col filo,poi 5tipi di maritozzi salati ,tutti buonissimi e per finire due classici dolci,il locale è piccolo ma l’accoglienza ottima,se passate da trastevere è da provare non ve ne pentirete,fanno anche la pasta,non assaggiata,ma all’occhio non era male
ezio
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13 Febbraio 2025
8,0