We ate very well, the staff were very kind...
Gianni Ciccolella
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13 Ottobre 2025
10,0
An ideal restaurant for meat lovers.
Traditional cuts and long-aged meats cooked to perfection, accompanied by a wide and carefully selected wine list.
A welcoming atmosphere, attentive service, and great respect for the raw ingredients.
A true taste experience.
GennyG
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10 Ottobre 2025
10,0
The meatballs were delicious! It was nice to watch the kids cook.
Yulia Bazarova
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10 Ottobre 2025
10,0
Spectacular meat, excellent beer, a place worth visiting, highly recommended.
Thanks
Patrick Scheiber
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09 Ottobre 2025
10,0
Sep 22, 2025
A truly beautiful place! The location is elegant and quaint, perfect for a pleasant evening. The staff is distinguished by their politeness, kindness, and great professionalism, always making you feel at ease. The quality of the products, especially the meat, is excellent: you can sense the attention and passion in every detail. Everything is truly perfect, highly recommended!
Carlo “EXPOART” Capone
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30 Settembre 2025
10,0
Everything was delicious! All the food was premium quality.
Gianluca Avizzano
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21 Settembre 2025
10,0
Very welcoming atmosphere, very kind staff, very good food. I recommend it.
Roberta Falso
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20 Settembre 2025
10,0
Excellent restaurant! Quality dishes, authentic flavors with a modern touch in a very elegant and youthful atmosphere. Their strong point is clearly the meat, but the pasta is no exception!
Mariangela Cascone
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19 Settembre 2025
10,0
Sono venuto più volere con amici in questo locale e anche se dobbiamo fare quale km per arrivare a Scauri siamo sempre felici di tornare. Siamo rimasti sembra soddisfatti dalle diverse tipologie di carne che abbiamo preso. Locale piccolo ma molto curato e pulito. Prezzi nella norma, personale competente e disponibile.
Angelo M
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19 Giugno 2025
10,0
Uno dei migliori posti in cui sia stato negli ultimi anni. Ambiente moderno e raffinato, cucina ottima a prezzi ancora più ottimi. E per noi genovesi non è una cosa da poco. Veramente un'ottima esperienza, complimenti
Paolo serra
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21 Aprile 2025
10,0