Truly everything is exceptional!!!!!
ivana santoro
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05 Ottobre 2025
10,0
Excellent restaurant
Pasta with anchovies and breadcrumbs, cuttlefish and calamari, sea bream, truly exceptional fried anchovies, and the desserts too 🫶🏻
Daria Ignatova
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27 Settembre 2025
10,0
One of the best carbonaras in Rome!
Alisson Batistella
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23 Settembre 2025
10,0
The atmosphere was nice, the staff were polite and attentive, but I ordered the paccheri all'amatriciana, which was really small for €15 per dish. All the other dishes served at the table (such as tagliatelle with ragù or mushrooms, or pizzas) were very generous, but the amatriciana was too small. The sauce was good, the pasta was cooked perfectly, and the pecorino cheese was good. I was disappointed with the guanciale, which was also small and not the best quality. I think that even if you don't order the amatriciana, it's an excellent, generous dish.
Riccardo Messina
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07 Settembre 2025
6,0
In the heart of Monteverde, this restaurant is a benchmark for quality cuisine. Chef Andrea's innovation blends with the tradition of his father Roberto, who, together with his daughters, runs the restaurant he opened after the war. The fish and meat dishes will always exceed your expectations.
Giuseppe Radatti
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06 Agosto 2025
10,0
It leaves you in a good mood.
Elegant yet familiar atmosphere.
Tasty gratinated red mullet fillets accompanied by a fabulous mix of seafood appetizers!
Everything was super fresh.
To finish, zabaglione ice cream with TOP caramel strands.
Friendly staff, especially Angela! Perfect in her role!
Alessandra Di fazio
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02 Agosto 2025
10,0
I grew up in this restaurant and now it's part of the family. The food, service, ambiance, and hospitality are excellent and impeccable, always top notch. Dishes are elegantly served, and above all, the cleanliness of the place deserves a 10/10.
Bruce Wayne
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28 Luglio 2025
10,0
Sono tornato tante volte in questo ristorante situato in zona Monteverde in via Rossetti ed ogni volta sono rimasto stupito dalla qualità dei prodotti e dalla presentazione degli stessi.
Tornare a mangiare in questo ristorante è un piacere che ogni tanto bisogna soddisfare.
Un ristorante a conduzione familiare e con personale di altissima qualità.
Si può spaziare tranquillamente dal pesce alla carne è anche possibile mangiare la pizza.
Questa volta abbiamo optato per un antipasto di pesce fresco e crudo e a seguire un primo davvero spettacolare.
Per finire zabaione freddo con fragole uno spettacolo.
Non vedo l'ora di tornare per provare altri prodotti
scorpione62
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20 Luglio 2025
10,0
Excellent food experience 🍄🟫 spectacular and special courtesy. The zabaglione is the best
Luca Longo
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18 Luglio 2025
10,0
Siamo tornati dal Focolare per cena. Atmosfera sempre la stessa, molto accogliente e personale molto gentile e disponibile.
Abbiamo gustato Insalata di mare quale antipasto, spigola al forno e seppie con carciofi per secondo e per finire le fragole con zabaione, vera specialità della casa e preparata come sempre direttamente dal proprietario. Tutto molto buono e gustoso.
Questa volta però qualcosa non ha funzionato sui tempi, benché il ristorante non fosse pieno, entrando alle 20:15, siamo usciti dopo più di due ore con soste troppo lunghe tra una portata e l'altra.
Prezzo circa €60 a testa
Tony L
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22 Maggio 2025
6,0