Everything excellent. The super owner. He found a place for us on December 31st, otherwise we wouldn't have had dinner on the last day of the year.
Luisa Bianchi
.
05 Gennaio 2025
10,0
Very nice place, nice and welcoming!! Dishes that are beautiful to look at but above all delicious. The beef cheek with primitive sauce and the forgotten roast suckling pig are a real delight. I also recommend the fresh troccoli with black truffle!! Sublime!!
Chiara Grimaldi
.
03 Gennaio 2025
10,0
Fixed menu for New Year's Eve lunch with gourmet dishes and excellent quality ingredients. Starter with scallops and risotto with exceptional sweetbreads and truffles. Excellent quality/price ratio. Courteous and professional staff.
Andrea De Bene
.
02 Gennaio 2025
10,0
Excellent experience. Very good food with sophisticated combinations, very welcoming location, friendly staff.
Simona d
.
30 Dicembre 2024
10,0
Divine and innovative food. I highly recommend the barley cake as a starter, the maritati as a first course and the pig forgotten in the oven as a second course, and the chocolate cake as a dessert. Super friendly and helpful staff.
Angela Carraro
.
26 Dicembre 2024
10,0
Beautiful location, excellent experience both for the welcome and kindness and for the delicious delicacies that we pleasantly tasted. Excellent quality/price. Highly recommended
Diana Reina
.
26 Dicembre 2024
10,0
I had a great time and the environment was welcoming. The food? Optimal. Personally, for some time now, my husband and I have been taking a starter for two, a first course for him and a second course for me which we split in half. The portions are just right (they don't taste) and so that's enough for us. The price is reasonable with excellent value for money. To be revisited.
Anna Maria Sforza
.
23 Dicembre 2024
10,0
We know there are many good restaurants in Galatina, but we have a hard time tearing ourselves away from Il Fienele. The bread, the entrees’ Mama Mia
Connie P Grigg
.
19 Dicembre 2024
10,0
Posto che nel Salento si inserisce a metà tra la miriade di turistici e i pochi di vero livello, fa una cucina più curata che gourmet ma di quest'ultima ne acquisisce prezzi e porzioni, alquanto contenute, che in verità sarebbero giustificate in un menu degustazione più che in proposte alla carta.
In due abbiamo preso due antipasti: Frittini, più che dimenticabili, con tante anonime "pittule" a fare quantità e una buona Cheesake di baccalà mantecato con nocciole piemontesi e tartufo invernale (poco incisivo).
Molto buoni i due risotti (carnaroli mantecato con gamberi rosa con crudo di ricci e petali di zucchine)
Normali e un po' cari i dessert.
Con acqua e vino della casa abbiamo speso100 Euro in due che ci sono sembrati sinceramente eccessivi per rapporto qualità-quantità-prezzo.
Sul loro sito non c'è il menu con i relativi prezzi.
maxbor
.
17 Dicembre 2024
6,0
un ristorantino sfizioso, forse leggermente costoso; ma piatti buonissimi.
la cheese cake di baccalà sapeva di "poco" ma è stata buonissima
ilCapone63
.
20 Luglio 2024
8,0