Positive experience... ate well.
Typical dishes very rich in every goodness... fair price. I will happily return
Manuela Guarnaccia
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15 Aprile 2025
10,0
We arrived late but within a few minutes they found us a table and ate:
osso buco, pappardelle with white wild boar sauce and tonnarelli with cheese and pepper
All very good
Stefania Ragni
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13 Aprile 2025
8,0
Restaurant where you can taste real local cuisine. Very kind staff and excellent food. Monica from Padua
Giorgia Toffanin
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13 Aprile 2025
10,0
Must try! Positive experience, friendly service, a happy discovery, in short. Super pappardelle!!
Giovanni Francesco De Carli
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03 Aprile 2025
8,0
A different Sunday in a restaurant with a particular flavor... traditional Brianza cuisine served with exquisite cordiality. Excellent dishes, tasty and divinely cooked. Persistent and full flavors from appetizer to dessert... a fantastic cheesecake cooked in the oven and then cooled in the fridge. Really delicious. A heartfelt thank you to chef Samuele who came to greet us with great cordiality and won us over with his smile and professionalism! Highly recommended!
Francesca Pateri
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16 Marzo 2025
10,0
Good restaurant near the historic center of the Brianza town.
A short walk from the pedestrian area, but you can still find parking spaces in. Road or even in nearby silos.
We mainly eat meat 🍖, the Luganega Monza is good.
I filet has its own reason too.
The desserts are appreciable and well made.
The waitress who guided us throughout the entire lunch process was very attentive.
Price not indifferent, but commensurate with how much eaten, fully promoted
marco parpagliolo
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12 Marzo 2025
10,0
Saffron risotto in parmesan wafer with sausage and fine herbs. Amazing. Compliments to the chef👏🏻
Chiara Garanzini
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09 Marzo 2025
10,0
Excellent place for a lunch break.. fast, courteous.. warm and comfortable environment.. recommended
Sara Mauri
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08 Marzo 2025
8,0
Tipica osteria dove assaporare gustosi piatti della tradizione brianzola. Ambiente un po’ spartano ma accogliente, piatti di ottima fattura e personale gentile e disponibile, che ha reso la serata ancora più piacevole. Iniziamo con l’entree di benvenuto, una deliziosa crema di piselli. Antipasti: tartare di manzo su misticanza, e cestino croccante di parmigiano ripieno di polenta e luganega con porcini. Abbinamenti gustosi e sapori decisi, una delizia per il palato. A seguire il risotto alla zafferano e salsiccia in cialda di parmigiano, buonissimo! Ottimi anche i dolci, sapori delicati e porzioni giuste. Con il caffè ci è stato offerto anche del salame al cioccolato. Buon rapporto qualità prezzo. Sicuramente torneremo a provare i secondi, tra le specialità spiccano la busecca, l’ossobuco e la luganega monzese. Uno dei migliori ristoranti tipici della zona!
Valeria M
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03 Febbraio 2025
8,0
Tuvimos un gran tiempo aquí y lo recomendaría como una buena relación calidad-precio, tradicional, auténtica experiencia gastronómica. Vinimos un poco después del mediodía y el lugar ya estaba bien surtido de lugareños, que parecen arroparse bastante a la hora del almuerzo en la región. El restaurante es bastante sombrío, tanto por dentro como por fuera, de hecho pensamos que estaba cerrado a su llegada, y el interior es un asunto bastante duro también - muebles de madera oscura y sin pisos de lujos y paredes. Pero la bienvenida fue cálida, y el servicio amable y eficiente - nos encantó la señora que nos cuidó. No miramos un menú escrito, sintiéndonos lo suficientemente seguros como para acompañar los platos del día. La comida era rústica y sin alborotos, pero lo suficientemente sabrosa, con una gama decente de vinos para acompañar. Salimos bien saciados y muy satisfechos con la experiencia general, especialmente por el precio pagado.
mrstraveller1
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31 Ottobre 2024
10,0