Not bad... tigelle and crescentine with various cold cuts and sauces, both the friggione and the garlic are excellent, washed down with an excellent beer, it can be repeated
Alberghini Bike
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16 Aprile 2025
Very very good food
Honest quality/price ratio
Great kindness and helpfulness with attentive service.. an excellent place. Well done!
Valeria Marchetti
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13 Aprile 2025
Very nice place on the outskirts of Bologna, simple but tasteful furnishings, with a beautiful veranda overlooking the park, very pleasant in summer.
The food isn't bad and the portions are generous but...
Why put "Bresaola fresh mushrooms grana arugula" on the menu when fresh mushrooms, in reality, are never there?!!
And it's already happened to me 6-7 times, not just once... The last one just today at lunch 🙄
Donatella Massaro
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03 Aprile 2025
Went today for the first time I'm satisfied you eat well both as first courses and crescentine with cold cuts, beautiful location young and kind staff which doesn't hurt 👍👍
andrea danieli
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26 Marzo 2025
Great food, a little less service but most likely because there were a lot of people
Gabriele Tosi
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22 Marzo 2025
Excellent lunch, everything was good, I have no words for the service, quick and smart guys, you can't have more
Roberto Domenicali
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15 Marzo 2025
We ate crescentine (good) and mediocre tigelle.. good cured meat but nothing special.. good grilled vegetables.. squalid environment, price a little too high for the place.... I don't think I'll return
Roberta
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31 Gennaio 2025
Live review.
Superlative piadina, very high quality
Quantity unbelievable.
Really very good
Well done
Google asks me for photos....seeee brushed everyone
Massimo Ponte
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30 Gennaio 2025
Questo è un piccolo locale, molto pratico a pranzo per chi lavora in zona.
Sono ben organizzati e si mangia discretamente bene.
Buone ed abbondanti le loro insalatone, così come i loro primi.
Prezzo adeguato.
svedesaccio
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28 Novembre 2024
Ieri sera sono venuto con il mio amico a mangiare qui per evitare di andare in centro. Posto molto rustico, menù che gira su primi vari e tigelle e crescentine, infatti prendiamo una gramigna al ragù bianco di salsiccia, molto buona, una porzione di tigelle e crescentine, che sono incluse solo di un piatto di salumi, con aggiunge extra di friggione, stracchino (non c’è squacquerone purtroppo) , cipolle in agrodolce, un piattino di verdure sott’olio, ragù. Il tutto accompagnato con un calice di vino e dell’acqua. Anche le tigelle e crescentine erano molto buone, peccato che c’è da aggiungere tutto extra però vabbè, costo totale 56€ quindi 28€ a testa
Michele
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09 Novembre 2024