Trattoria spartana con arredi semplici e di annata dove ho mangiato piatti tradizionali di qualità. Eccellenti gli arrosti cotti nel forno a legna con il capretto al forno che definirei divino!!!! Prezzi leggermente sopra la media,
Maurizio M
.
21 Agosto 2024
10,0
Excellent good wine, all extremely genuine.
antonio damante
.
15 Agosto 2024
8,0
I think that a place like this should be considered a heritage, I hope it is never renovated because it would lose all the poetry and atmosphere of times gone by. Friendliness is one of the strong points, the appetizers are all cooked, from parmigiana to omelettes, from potatoes and peppers cooked in the oven to beans cooked in the crock. Bruschettas with very tasty oil and cheeses with real quality ricotta and cured meats always in the appetizer a real delicacy accompanied by a wine that will not be labeled but which can be drunk very willingly. The first courses were very good, and I have been going to this place for years and I have tasted almost all of them, tagliatelle with porcini mushrooms, matriciana, Sorrento style gnocchi and also pasta and chickpeas, all excellent. Not to mention the second courses, grilled lamb highly recommended, but the mixed meat not bad either. Lastly, strictly homemade biscuits and cantuccini, dipped in vin santo, are a real delight. I always spend beautiful evenings in that magnificent place and always return very willingly
Rosario Salzano
.
13 Agosto 2024
10,0
The food is excellent and the prices are low, proving that going to a restaurant doesn't have to be a luxury. The cuisine is home-made and plentiful, no minimal portions...congratulations!
Solivia Di Pastena
.
28 Luglio 2024
10,0
Great food, fabulous people... Topo recommended
Rita Platella
.
07 Luglio 2024
10,0
A tavern where you can find quality and quantity of food
Giulia Ercolano
.
18 Giugno 2024
10,0
Cozy homely place with good food.
Mauro Galluzzo
.
13 Giugno 2024
8,0
Homemade and authentic cuisine and service. Advised
sergio cosentino
.
23 Maggio 2024
8,0
very kind and helpful owners, complete and good dinner
Susy Mariano
.
11 Maggio 2024
10,0
Locanda " inizi del novecento", ad effetto, forno a legna e cucina a vista, sembrava di essere in un film...
Servizio spartano ma efficiente, abbiamo iniziato con antipasti tipici del contadino laziale, frittata di cipolle, peperoni, fagioli all'insalata, ricottine del posto...
Secondi di carne, io ho preso agnello alla brace, i miei familiari misto di carni paesane, salsiccia, non vi dico il profumo.
Mi ha detto il proprietario che il locale è nato come cantina e poi si è trasformato in trattoria nel 1960, quindi il vino è genuino.
Abbiamo preso due primi, consiglio pasta e ceci o pasta e fagioli...
Conto in linea con le prelibatezze assaporate, anzi onestissimo.
azharan@libero.it
.
29 Marzo 2024
10,0