Delicious food and very nice service! I definitely recommend the dishes prepared with the utmost care
Małgorzata
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28 Aprile 2025
10,0
Right in the center, a tribute to Vicenza gastronomy. From the shop window on Corso Palladio, the cod attracts customers, dragging them into a gallery of delicacies.
On the underground floor, the cellar bistro, where the kindness and professionalism of the staff go well with the refinement of the menu and the elegance of the environment. In the world below, you eat and drink very well, surrounded by the best bottles.
Michele Stefanile
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20 Aprile 2025
10,0
Central, very kind, the counter is a beauty to behold, the food is of absolute quality. Excellent Vicenza-style cod, I recommend pairing it with a glass of vespaiolo.
marco costantini
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20 Aprile 2025
10,0
Restaurant with very good local products. Prices a little high. Good service.
Mónica Cañón
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19 Aprile 2025
8,0
Small but really nice and welcoming place. Well-stocked wine shop. Excellent food but small portions and decidedly overpriced.
Ema Bold
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18 Aprile 2025
8,0
Locale ricavato in un palazzo storico. All'esterno un dehors vetrato. All'interno, sul fondo, una scala angusta conduce al sotterraneo ricavato in una suggestiva cantina con tavoli in vetro comodi. Servizio accogliente e cortese. Cibi eccellenti. Un baccalà fantastico.
Piero B
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14 Aprile 2025
8,0
Fabulous welcoming environment
Decent food
Good price and quality
Esmeralda Palomba
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09 Aprile 2025
8,0
Great address, everything is good, perfect welcome
THANKS
Jean De Bernardo
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03 Aprile 2025
10,0
This place is heaven. We were attracted to their wonderful food display in the window and had to go in. It is truly perfection. You must see it (and taste it) to appreciate!
Etienne Descoteau
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27 Marzo 2025
10,0
Una gastronomia raffinata con pietanze locali, un sotterraneo bellissimo ed accogliente con pochi tavoli (venite presto o prenotate) ed un'offerta di vini ricchissima, personale cordiale e disponibile. Noi l'abbiamo provato per una via di mezzo tra pranzo e aperitivo e abbiamo degustato sia il baccalà alla vicentina sia quello mantecato. Non esattamente economicissimo, però se siete di passaggio a Vicenza uno sfizio ve lo potete pure togliere, almeno su accoglienza, qualità del cibo e cura nella preparazione dei piatti potete stare tranquilli.
Custanten
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22 Febbraio 2025
8,0