Il Canaja ristorante In Sartirana lomellina

6,9

Basado en 455 opiniones encontradas en 3 webs


5.9
6.6
7.6
6.6

tend

1
Di 1
in Sartirana lomellina
1
Di 1
di cucina Italiana in Sartirana lomellina

I clienti commentano i loro piatti di...

risotto cipolla semplice

Gestione recensioni

Typical Lombard restaurant always packed especially at lunch. Simple menu, abundant dishes. Rustic atmosphere, attentive waiters. Ideal for business lunches, with friends or family for a quick lunch. Not for romantic stops. Price more than correct.
Più commenti
in Google
.
03 Novembre 2024
8,0
Very tasty food and nice people
Più commenti
in Google
.
01 Novembre 2024
10,0
Well done business lunch. Friendliness and friendliness are not lacking and makes everything ok. I'll be back. Excellent price.
Più commenti
in Google
.
06 Ottobre 2024
6,0
Voto buono ( ma in Trip non esiste)prezzo basso 11 euro primo secondo contorno e acqua per buoni piatti roast beef da urlo Cortesia che fa sempre piacere
Più commenti
in TripAdvisor
.
01 Ottobre 2024
6,0
I stopped for my lunch break, the restaurant offers a fixed menu. The food is really good and of excellent quality. The manager is very nice and immediately makes you feel in a familiar environment. I highly recommend it!
Più commenti
in Google
.
27 Settembre 2024
10,0
I had dinner at this restaurant during the Frog Festival; we tasted dishes with this ingredient (fresh tagliatelle with frog sauce and fried frogs) and others on the menu (charcuterie and cheese platter with fig and pepper compote; sautéed gnocchi; berry cheesecake). We found everything very good and cooked excellently. The service from the two waitresses and the owner was very pleasant: friendly and pleasant staff. The environment is very simple, like a trattoria, but pleasant. I recommend it!
Più commenti
in Google
.
01 Settembre 2024
10,0
We were at the "Canaja" on a festive day, inspired by the clear day after many days of rain and by the landscape with the flooded rice fields which, like mirrored glass tiles, each reflect a slice of sky. We booked at short notice but found a place. The restaurant is located on the corner between a passing street and a narrower one with a slight slope. Parking could be a problem. Inside the atmosphere is the rustic one of a trattoria. Counter at the entrance for coffee and liqueurs, floors with slightly uneven terracotta tiles, tables of different types and shapes, placemats and paper napkins, open kitchen with continuous chatter between dining room and kitchen staff. The Breme onion-based menu was available that day. I decided to choose it; someone else chose a more traditional menu. We liked both the onion-based appetizers and those based on local cold cuts. The main dish in the area is undoubtedly rice, cooked al dente. Again, both versions (onion-based and mushroom-based) satisfied us. The second course (roast beef) was also appreciated by everyone. The dessert (strawberry tiramisu) however made some people turn up their noses. The service was punctual even though there was a confirmation lunch that day. Our experience was overall positive, apart from the decidedly high cost for the type of place.
Più commenti
in Google
.
11 Luglio 2024
8,0

Ristoranti simili a Pavia

6,9
362
Recensioni

Cascina Vittoria

23/06/2024: Sempre un piacere, visivo,olfattivo e delizia del palato, tornare , oggi abbiamo provato il nuovo menu con un hamburger di wagyu a dir poco spettacolare,per il resto nulla da eccepire vale la pena ogni tanto tornare
09/03/2024: Il ristorante merita per diversi motivi. Siamo andati in una sera piovosa…la sala calda e accogliente, la stufa con il fuoco, i tavoli rotondi ben distanziati hanno da subito regalato una bella sensazione. Personale di sala gentilissimo, appassionato del proprio lavoro, trasmettono quella voglia di fa star bene i propri ospiti. Menù molto interessante, 6/7 piatti per ogni sezione, apprezzo la scelta di pochi piatti e molto curati. Attenzione alla stagionalità nelle verdure, hanno un loro orto. Secondi di carne con scelta variegata sulle tipologie, c’è anche il pesce secondo pescato. Aggiungerei almeno un piatto che sia una alternativa tra le due scelte. Iniziamo con alcuni assaggi tra antipasti e contorni, come di rapa spettacolari, patate al forno e patanegra. Passiamo ai risotti considerati già a menu e dal personale dei must, due scelte che necessitano di 20 minuti. Risultato eccellente forse tra i migliori risotti mangiati negli ultimi anni, risotto ai due formaggi, mirtilli e riduzione di bonarda. Tagliata di wagyu molto buona fatta sulla brace, forse l’avrei tenuta più spessa per apprezzarla meglio nel sapore. Vino Cavariola riserva 2019. Per quanto scelto prezzo in linea, ricarico sul vino nella media. Chef che è passato in sala a salutare, simpatico e appassionato del proprio lavoro. Un luogo in cui tornare, magari con un po’ di sole.
6,9
1837
Recensioni

Ristorante Class

20/07/2024: Cibo ottimo, personale attento e gentile, dehor meraviglioso, musica perfetta! Prezzi leggermente più alti rispetto alla media locale. Per noi è sì! 😉
15/06/2024: Excellent then two great and well-trained waiters MIMMO AND ANGELA FANTASTIC THANK YOU

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità