We went to this restaurant for lunch with friends last Saturday.
I had read some rather critical reviews that spoke of slow service so, a little scared by these negative opinions, we opted for an encore of first courses the same for everyone (there were 9 of us) and a mixed grill also the same for everyone.
I don't know if it was this, but the service was excellent and in absolutely acceptable times. The owner was very kind and very friendly.
The first courses we tasted are very good (pappardelle with wild boar sauce and ham and pea candies) and the grilled meat is equally good.
"Special" fried polenta!
In the end the bill was more than honest (we spent just over 30 euros each which nowadays is almost not much).
In conclusion we were very satisfied with the Il Cacciatore restaurant and I'm sure I will return there more times now that I have discovered it!
Congratulations and thank you for the quality and friendliness.
Andrea Altilia
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22 Aprile 2025
10,0
All the ingredients they serve are excellent, the only flaw is that the place is a bit noisy
Angelo Giallongo
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22 Aprile 2025
10,0
Siamo stati a pranzo di domenica dopo aver fatto due ore di percorso intorno a castello Serravalle a piedi.
Il ristorante è carino soprattutto la balconata esterna che al nostro arrivo era tutta al completo, abbiamo assaggiato in due tre primi in quanto il tris non era possibile prenotarlo tra questi: pappardelle di cinghiale buonissime, tagliatelle ai funghi rovine e tortellacci ai 4 formaggi spaziali. Di secondo il mio ragazzo ha preso il coniglio alla cacciatora io invece il cinghiale.
Vi consiglio di prendere la polenta fritta non ho mai mangiato una così buona.
Il servizio non è velocissimo però vale la pena aspettare!
Maria A
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30 Marzo 2025
8,0
Hidden restaurant on the border between the Bolognese and Modena Apennines.
Superb discovery.
Not passing through, but it's worth going specifically. I enjoyed my 4 hour drive.
Beautiful view through the window, while eating typical dishes.
I recommend phenomenal tortellini with cream, giant tortelloni with mushrooms.
Friendly service.
Low prices and very high quality.
Highly recommend!
Laura Che mangia
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29 Marzo 2025
10,0
Eat traditional tortellacci with exceptional cheeses
Rinaldo Zirotti
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13 Marzo 2025
6,0
Beautiful, everyone is excellent
Cinzia Chiara Cassano
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26 Gennaio 2025
10,0
Sono alcuni anni che vado in questo ristorante e mi sono sempre trovato bene. Buoni i primi e le tigelle con gli affettati e il cinghiale alla cacciatora. Servizio rapido e cortese. Lo consiglio.
stefano vanzini
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11 Gennaio 2025
10,0
Trio of very good first courses: tortelloni with mushrooms, sweet cream and peas, tagliatelle with meat sauce.
Very tender second courses: rabbit hunter style, roast rabbit and stewed shanks. Delicious side dishes: battered vegetables, fried polenta, grilled vegetables and French fries. Instead of bread, very soft hot tigelle.
What can I say, everything was very good and I also think the quality/price ratio (I was a guest, I didn't pay) beautiful terrace with panoramic view for the summer.
I will definitely go back
Maurizio Casarini
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05 Gennaio 2025
8,0
Mi è stato consigliato da amici e devo dire che è stato sicuramente un ottimo consiglio .Ho ordinato i tortelloni (sono molto grandi)sia di ricotta che di zucca e le tagliatelle con funghi. Per secondo coniglio e costolette di maiale e devo dire tutto ottimo e abbondante.Servizio veloce e conto più che onesto.Sicuramente ci devo tornare
Gianluca T
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20 Novembre 2024
10,0