I knew the place by sight as we often pass by it on our rounds and I found it really very pretty. But I never expected so much: the quality of the dishes and excellent combinations, the boy who served us was always very kind, smiling and helpful!
We will definitely be back!
Ps: you made an hour of "freedom" from our children a magical experience!
Orsola Roselli
.
26 Luglio 2024
10,0
Super positive experience, excellent service, quality dishes, rating 10
Fabrizio Civiero
.
14 Luglio 2024
10,0
Lunch before visiting the stadium. We had an entrecote. The meat is quite good but the side dishes are quite light in quantity for my taste.
maxime sausse
.
26 Maggio 2024
8,0
I had dinner in this place this evening after the match, I had a great time!
Excellent value for money!
Chri Gali
.
12 Maggio 2024
10,0
My favorite place.
Quality and professionalism first.
Valentina Atzori
.
24 Aprile 2024
10,0
Clean environment, very welcoming staff
The best restaurant!
Simona Renaldo
.
24 Aprile 2024
10,0
Small but very very welcoming place, friendly, helpful staff and above all clean.
Very very good food but bistro portions.
For those who want to eat a meal without looking at quantity but rather at quality, this is the right place!
Anes Chourga
.
23 Aprile 2024
10,0
Small but very nice place
Went for lunch: 2 dishes (from the proposals of the day) including starter, first course and second course + side dish for less than €15; excellent value for money
Friendly service
Gabriele (GabryEle)
.
22 Aprile 2024
10,0
Complimenti per il servizio e la cucina. Ottimi i tagliolini ai gamberi e gli spaghetti alle vongole.
Ottimo l'antipasto di polpo.
Consigliato, ambiente giovanile e personale gentile.
Robifio F
.
14 Aprile 2024
10,0
Pranzo domenicale per festeggiare un compleanno in famiglia. Sapori, materie prime e presentazione eccelsi. Un viaggio culinario, fatto di creatività e proposte originali. Insalatina di taccole calamari olive al forno e salsa al pecorino, un piatto ricercato e delicatissimo. Polpo in panura su crema di patate, morbidissimo e presentato con eleganza. Primi piatti abbondanti e cucinati con cura, tagliolini al cinghiale, orecchiette pecorino e guanciale, gnocchi al ragù di polpo con ‘nduja e salsa al parmigiano. Secondi frittura di calamari e gamberi morbidi come un burro, freschissimi e poi un trancio di orata all’aglio nero con asparagini e salsa tartara. La cucina di questo che è amore e passione si vede nelle proposte del menu, nel modo di portarli in tavole e negli accostamenti puntuali e centrati.
Siamo stati molto bene, seguiti e coccolati duranti il servizio. Un gran posto!
Raffaella D
.
10 Marzo 2024
10,0