Convenient, central location with parking nearby, warm, welcoming and historic, excellent food, excellent service, fair price
Francesca Gemma
.
10 Novembre 2025
10,0
Excellent restaurant with tasty and carefully prepared local dishes
Luca Beltrami
.
09 Novembre 2025
10,0
An old-fashioned inn. Incredible.
Stefano Coppini
.
04 Novembre 2025
8,0
Exceptional, highly recommended, a historic venue where Stradivari and later Verdi would dine. Trust Nina's suggestions, who will lovingly guide you through an experience of unique flavors. Typical Cremonese cuisine features a top-notch boiled meat dish (for lovers of the genre) enriched with signature sauces. Suggested dishes include the Cremonese appetizer with a unique boiled meatball, a selection of local cured meats and cheeses, and uniquely flavorful pumpkin tortelli. To finish, a crumbly dessert with cream and nougat semifreddo.
Roberta Fantauzzi
.
02 Novembre 2025
10,0
A unique experience. Kindness and helpfulness enhanced a unique dinner. Cheese appetizers, a charcuterie board with mustard, boiled meatballs, and veal head (sublime). The great boiled meat and dessert, a sbrisolosa with custard. All according to tradition. I finally understood what boiled meat means... Mrs. Nina was hospitable and helpful.
sabrina fantauzzi
.
02 Novembre 2025
10,0
Historic Cremona restaurant. Traditional dishes.
It's like stepping back in time.
elisa frediani
.
01 Novembre 2025
10,0
Excellent food inspired by the traditions of Cremona.
fabio sartori
.
27 Ottobre 2025
10,0
Everything was very good, except for the giardiniera which was a little salty.
Aliona Tetelia
.
18 Ottobre 2025
8,0
Il locale antico ha aspetti che potrebbero essere meglio sfruttati. Antipasti e primi , porzioni un po’ scarse , esecuzione nella norma. Secondi migliorabili, dolce senza commenti. Rapporto qualità prezzo accettabile, personale gentile. Ci si aspetta qualcosa in più…
Erasmus
.
21 Maggio 2025
6,0
Storico locale cremonese dalla plurisecolare tradizione, e’ segnalato da un’antica insegna in ferro battuto, in una tranquilla e colorata stradina del centro cittadino, a poche centinaia di metri dalla suggestiva piazza del Comune. All’interno, tra sale eleganti e curate, spicca uno splendido camino in marmo con un antico paiolo in rame. L’accoglienza è gentile, informale e calorosa, mentre i piatti sono quelli tipici della cucina locale, dai tortelli di zucca ai “marubini”, simili ai tortellini ma di dimensioni assai più grandi, ripieni di carne e serviti in brodo. Particolarmente scenografico l’antipasto di affettati misti, serviti su un tagliere a forma di violino, a ricordare che Cremona è universalmente nota anche per essere la città dei liutai e la patria di Stradivari. Un po’ insipido il semifreddo al torrone (altro “must” cittadino, assieme alla mostarda). Decisamente positivo il rapporto qualità/prezzo.
ITALY006
.
20 Maggio 2025
8,0