Il bilancione In Ariano nel polesine

7,8

Basado en 518 opiniones encontradas en 2 webs


tend

2
Di 9
in Ariano nel polesine
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Di 1
di cucina Pesce in Ariano nel polesine

Gestione recensioni

Simple but well-kept environment. Nice to eat on the covered terrace overlooking the river. The fried food and spaghetti with clams are excellent
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10 Maggio 2025
10,0
Nice place Sufficient service Just enough food, the skewers seemed more like vegetables than fish. The fried onion, however, is excellent
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10 Maggio 2025
6,0
The restaurant offered a completely successful experience. As a starter I chose a white polenta, served with fried shrimp and squid. The polenta was wonderfully creamy, perfectly seasoned and harmonized perfectly with the crispy seafood - a very harmonious combination in terms of taste. The main course was gnocchi in a delicate scallop sauce. The gnocchi were particularly tender, almost buttery in consistency, and the sauce had a pleasantly balanced, maritime flavor. A dish I will remember.
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06 Aprile 2025
10,0
Piatti ottimi ,pesce fresco e prezzi concorrenziali....ottima location personale gentile
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05 Aprile 2025
10,0
We have always been amazed. Good dishes and kindness of the staff. Maurizio welcomes customers with empathy and professionalism. Rossella and Gianni
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29 Marzo 2025
10,0
Il Bilancione, a truly enchanting restaurant in the heart of the PO Delta, where the owner Maurizio will always welcome you with kindness and a smile. A place to spend wonderful moments with your family or friends. I highly recommend.
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10 Marzo 2025
10,0
Posto molto bello, direttamente sul fiume. Non facile da trovare se non si conoscono un po' i luoghi. Pochi posti, quindi consigliabile prenotare. Servizio attento e gentile (e già questo gli dà un bel punteggio), piatti senza pretese particolari ma con prezzi anch'essi gentili. Ci ritorneremo, magari in una giornata meno fredda.
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18 Gennaio 2025
8,0
Kindness and quality. Local dishes. Simply excellent. I'll be back
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06 Gennaio 2025
10,0
Suggestive and typical location of the place. Friendly, trained and professional staff. Good food in a relaxed and friendly atmosphere. Well done, keep it up!
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06 Gennaio 2025
10,0
Ristorante bello e molto caratteristico. Personale disponibile e gentile cibo buonissimo. Un posto in cui tornare!!!
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28 Dicembre 2024
10,0

Ristoranti simili a Rovigo

7,6
1061
Recensioni

La Piccola Bottiglieria

20/05/2025: Excellent seafood restaurant in a warm and welcoming place, only expertly prepared dishes come out of the kitchen, I will definitely return. Reservations recommended
11/05/2025: Un piccolo gioiello di cucina di mare Ristorante specializzato in piatti di pesce. L’ambiente è intimo e molto curato, con una piacevole attenzione ai dettagli che rende l’atmosfera accogliente e rilassata. I piatti scelti ci hanno convinto per qualità e presentazione: ingredienti freschi, abbinamenti equilibrati e un impiattamento che denota cura e passione. La carta dei vini è ben fornita e in grado di accompagnare al meglio ogni portata. Una menzione speciale va alla cameriera che, nonostante si sia trovata da sola a gestire la sala per un imprevisto, è stata impeccabile: cortese, presente e instancabile. Complimenti davvero! Un ristorante che merita una visita e per noi, di ritornarci.
7,6
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Recensioni

Al Pizzon

17/05/2025: Do you want to experience an extraordinary and historic lunch or dinner? With a time machine do you want to experience the emotions of being served like a prince or princess with a butler and a cook from the last century? In Mulino al Pizzon I had an unforgettable experience. I was greeted upon arrival by the owner who had me park in the spaces reserved for customers who have booked. In the restaurant room I found the welcome of the waiters. With promptness and kindness they illustrated the specialties of the cuisine with organic products of the area. I tasted the typical wine of the surrounding countryside, the wholemeal bread made with ancient grains, among these the rare wheat S.Pastore 14. An appetizer of corn polenta 🌽 two-tone with a cheese fondue. Lasagna with vegetables and organic meat, delicacies just to try. As a second course I tasted a braised Sorana with red wine Teroldogo Rotaliano. The side dishes were the maximum of variety and pleasantness of the lunch. The homemade desserts enhanced the sweetness of the table and the mastery of the cook. The visit to the machinery of the ancient water mill 💧 and its history involved us in an experience where mind, heart and body found the joy of hospitality and culture of times gone by, which has become very rare today. Try it and believe it!
31/03/2025: Non abbiamo semplicemente cenato in questo posto ma abbiamo fatto esperienza delle ricette della tradizione, abbiamo visto un luogo che conserva saperi e sapori antichi, con delle persone che conoscono l'arte dell'accogliere con calore e familiarità, come se fossimo ospiti e non semplici clienti. Purtroppo non abbiamo potuto visitare bene il mulino (era tardi e c'era brutto tempo) ma oltre alle vecchie foto e agli oggetti in mostra il gestore ce ne ha raccontato un po' la storia. Il menù non è presentato nel modo tradizionale, la cuoca ha detto quali erano le sue proposte per la cena, basate su prodotti della zona e su piatti di carne, noi abbiamo scelto di assaggiare di tutto, poi alla fine sono arrivati due tipi di dolci e un'ottima tisana. Il prezzo è nella norma. E' stata una serata piacevolissima sotto tutti i punti di vista.

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