. It all revolves around a kaiten, there is a conveyor belt that transports very small plates, single portions. At lunch all the dishes cost 2.50 euros, in the evening the prices increase and vary from 2.50 to 6 euros but they are very small portions and you end up with a bill of 100 euros. The portions are certainly very small because in each dish there are at most 1 or 2 bites. There is no all you can it. At first the service was good and the products were better. In the last year the prices have increased but the quality of the products has decreased.
Luca Zangari (Cosmopolitan Traveller)
.
28 Gennaio 2025
6,0
(Traducido por Google) Excelente calidad y ambiente acogedor.
(Original)
Ottima qualità e ambiente accogliente.
Roberto Ferrari
.
23 Gennaio 2025
10,0
For me the best Japanese in Modena (it's Bologna) for many years!
Paolo Malavasi
.
19 Gennaio 2025
10,0
Quality sushi with a nice environment, shame about the long waits before sitting down on weekends. service not excellent because they often set the table at the moment.
Massimiliano
.
11 Gennaio 2025
8,0
Business lunch passed very peacefully. Good food, efficient service, clean and peaceful environment. I can't say anything about the price as I was a guest and I didn't see the total amount paid.
Ale Fillo
.
10 Gennaio 2025
10,0
For me the best sushi in Modena
paolo malavolti
.
08 Gennaio 2025
10,0
Uno dei migliori ristoranti giapponesi a Modena… anzi, talmente bravi che hanno fatto il bis a Sassuolo! Non aspettatevi una reggia, lo spazio è raccolto, ma la qualità, la velocità e la cortesia sono extralarge.
Che siate fan del nastro o del classico tavolo, le prelibatezze asiatiche qui sono come le ciliegie: una tira l’altra (e non ci si ferma più). Sì, il conto è un po’ più “raffinato” rispetto ad altri posti, ma ogni euro è speso bene. Insomma, sushi che merita, e pure con stile!
Vezzelli
.
13 Dicembre 2024
10,0
The food is good, it's a pity that some dishes are cold and lose their goodness and with the possibility of taking the saucers from the belt you lose a bit of the sense of how much you eat and by paying per dish, when you go to pay you feel sick
Maurizio Gherardi
.
10 Novembre 2024
8,0
First time, clean and tidy environment, good quality food. There were 4 of us and we stayed at the roller. You pay for individual saucers with prices ranging from 2.5 euros to 5. I ate on average a dozen saucers each... 3 beers and 1 water. 53 euros per skull
Nino Mazza
.
10 Novembre 2024
8,0
L’esperienza da Iko è sempre esaltante: noi ci sediamo al nastro e lasciamo a lui l’incarico di incantarci. Il pesce è sempre freschissimo e le combinazioni di sushi molto originali e spesso nuove. C’è davvero di tutto: dall’ottima tempura, ai noodles, dalla fresca insalata di mare, agli edamame, per non parlare dei roll!! Buonissimi! A mio avviso il miglior ristorante di sushi di Modena.
Elena G
.
31 Agosto 2024
10,0