I recommend the true atmosphere of Italian home cooking
Michał Dettlaff
.
05 Aprile 2024
10,0
Very familiar, simple place.
But guys, I still think about the thick fettuccine made by them with porcini mushrooms. Then a very good Roman artichoke.
I highly recommend it
sandra ubaldini
.
04 Aprile 2024
10,0
Very typical place, it feels like home, the friendly owners make you feel at ease, authentic flavors and unbeatable prices
Marco di Toma
.
26 Marzo 2024
10,0
Perfect lunch, flavors of a time that are no longer easy to find. The staff is very welcoming and immediately makes you feel at home. You can see that they are genuine people who do this job out of passion. We will definitely be back!
Franceso DI TOMA
.
26 Marzo 2024
10,0
Cleanliness, Taste, Courtesy, Hospitality etc. Characterize this family-run restaurant, I recommend it.
Maurizio
.
10 Marzo 2024
10,0
Old-fashioned trattoria like there are almost none left. It goes without fail.
Roberto Rametta
.
19 Febbraio 2024
10,0
It's always a pleasure to return to this place for lunch or dinner. In a simple environment you are welcomed with warmth and kindness by the staff. You won't find a large menu, but some traditional dishes well prepared by the kitchen (for example oxtail). Large car park owned by the venue..
Alessandro Concari
.
02 Febbraio 2024
10,0
Menù come da tradizione con piatti tipici, ottimi i primi: gnocchi e tagliatelle fatte in casa, veramente buoni. Per secondo abbiamo assaggiato l'abbacchio al forno, buono anche esso, ma i primi in confronto erano eccezionali. Simpatici e cordiali i due fratelli in sala, ritorneremo di sicuro.
Andrea Censi
.
11 Gennaio 2024
10,0
Da mamma ida è come essere a casa, coccolati dai figli e dall'ottimo cibo
Marco “Marco”
.
07 Gennaio 2024
10,0
Locale informale, anni '60. Gestione familiare, simpatici e cortesi... anche brillanti.
Cucina tradizionale, e cucinano ancora con il vero forno a legna.
Strepitose le Lasagne alla boscaiola in bianco con besciamella.
Ottime le fettuccine fatte a mano con ottimo ragù,
Ottimi gli gnocchi alla matriciana con pecorino, il sugo è da ricordare per la bontà. Buonissimo il baccalà al forno con patate e pomodoro, morbido e giusta sapidità. Buonissime, morbide e succulente le polpette di vitello.
Buono l'involtino di petto di pollo con formaggio e pancetta.
Il vino bianco della casa, classico da trattoria, può migliorare.
Da ritornarci per gustare la trippa, la coda alla vaccinara ... e altre specialità romane.
Prezzo ottimo rapporto qualità prezzo.
Anastasianob
.
21 Novembre 2023
8,0