Small trattoria with indoor and outdoor seating.
It's quite hot outside, but inside it's air-conditioned and wonderfully cool.
Excellent food; I had very lightly fried bluefish cutlets and grouper ravioli with pumpkin sauce. Everything was delicious.
Fair prices, and the staff are always friendly, as is often the case in Sicily.
We'll be back to try more.
We've been back, and I stand by my review.
I ate an excellent fritto misto and drank good wine in a very friendly atmosphere.
Compliments for the fritto misto and the service.
sergio basso
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03 Agosto 2025
10,0
The best seafood restaurant, everything fresh.
SGAGaming
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02 Agosto 2025
10,0
Good fried calamari, excellent grilled fish with individually selected fish
Milena Maccarrone
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01 Agosto 2025
10,0
Very fresh and well-cooked fish, very courteous staff and a chef very willing to explain the dishes offered.
Giacomo Cassani
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20 Luglio 2025
10,0
Extremely fresh, local fish, and a skilled chef with extensive knowledge of the product. Recommended.
Tomas Pirani
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20 Luglio 2025
10,0
An unreasonably and disproportionately expensive place. The overall atmosphere is rather modest, with tables and chairs in the outdoor courtyard of truly poor quality, and cutlery that looks like it came off a low-cost flight. The food, it must be said, is generally enjoyable, as is the service, but it's not enough to elevate the experience. The final bill seems completely unjustified, perhaps only acceptable in a much higher-end setting. A disappointing experience. I wouldn't recommend it.
Maurizio campailla
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14 Luglio 2025
6,0
What can I say? The chef who doesn't call himself a chef makes truly delicious combinations. Congratulations, the sweetness of the head waiter is indescribable.
I wish you all the best ❤️
Pino Castiglia
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13 Luglio 2025
10,0
We've dedicated our restaurant's badge almost entirely to "Lupini" because: Special! Delicious fried fish, truly authentic, with delicious arancini and excellent calamari. All topped off with a delightful kindness.
Lorenzo Tosi
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12 Luglio 2025
10,0
Locale suggerito dal titolare del b&b dove soggiornavamo: in effetti non è sulla via principale e anche la posizione è un po' nascosta, bisogna scendere alcuni gradini di un cortiletto, per cui l'ingresso non si affaccia direttamente sulla via.
Ci era stato detto che lo chef lavora solo pesce fresco, tant'è che se il pescatore di fiducia non gli porta nulla tiene chiuso.
Il locale è abbastanza piccolo, caratteristico, pareti in pietra.
La cucina è visibile entrando.
Menù alla lavagna, ovviamente secondo il pescato del giorno; proposte giuste, non numerose.
Abbiamo ordinato filetti di sauro alla griglia e una grigliata mista: ambedue cucinate alla perfezione e abbondanti (nel misto sogliola, calamaro eccellente, tonno in quantità).
Con calice di vino e caffè abbiamo speso 50 euro, decisamente meritati e comunque giusti.
Dovessi ripassare a Modica sarò senz'altro di nuovo da loro.
sandogar
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10 Giugno 2025
10,0
Abbiamo cenato in questo ristorante durante un viaggio a Modica. Trovato mentre a piedi ci dirigevamo verso il centro, è un po' nascosto l'ingresso e pure l'insegna, però dalla vetrina si notava il banco con il pesce. La cucina di mare è stata infatti davvero squisita, pochi piatti presentati su una lavagna ma buonissimi!
mael1002018
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25 Maggio 2025
10,0