Excellent appetizer of coccoli with raw ham and stracchino cheese, 2.2kg Florentine steak not up to expectations and not as tasty as in the past
vittorio morellato
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24 Ottobre 2025
8,0
Excellent restaurant serving traditional Tuscan cuisine, a charming and comfortable atmosphere, and helpful and friendly staff.
The "coccoli" are a must-try: sweet prosciutto with mozzarella and a dry, soft breaded batter.
The first courses are excellent, and the risotto with cheese, Peep, and lemon is superb.
The second courses and desserts are also excellent.
Recommended.
Gianluca Virgilio
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22 Ottobre 2025
10,0
Friendly place for Tuscan food. Must try: coccoli (appetizer) & fiorentina steak
Alessandro Ricchi
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21 Ottobre 2025
10,0
This was my first time at this osteria. The menu features interesting traditional Tuscan dishes. The fried pasta with prosciutto is excellent. The atmosphere is welcoming and the service impeccable.
Giuseppe T.
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17 Ottobre 2025
10,0
The food is delicious, beautifully presented, and appetizing. Excellent value for money. The service is super friendly. We can recommend the restaurant with a clear conscience.
Türkan Türkön
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15 Ottobre 2025
10,0
Historic local pizzeria and osteria.
Good food and service.
It's always a pleasure to eat here.
Daniele Londi
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03 Ottobre 2025
8,0
One of the best steaks I've had in Florence! Plus the classic coccoli with a super sweet raw ham! Highly recommended!
Nico Marra
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01 Ottobre 2025
10,0
Excellent Fiorentina, a bit noisy place
Paolo Potitò
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30 Settembre 2025
8,0
very knowledgeable, kind and friendly staff, typical and unique atmosphere and delicious food, everything perfect
Niccolò Sollazzo
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22 Settembre 2025
10,0
Faccio davvero fatica a trovare un difetto sulla cena di stasera al Giuggiolo. L'abbiamo scoperto per caso ma la sorte ci ha dato una mano, consentendoci di provare un buon ristorante fiorentino. Abbiamo davvero apprezzato i piatti che ci sono stati serviti, tra l'altro con grande simpatia, da una graziosa ragazza di nome Sara, perfetta nel suo ruolo. Sul menu ha spiccato una splendida tartare tagliata al coltello e ben presentata, anche se il top sono stati gli gnocchi al branzino, per i quali ho voluto chiedere la ricetta allo chef. Nel complesso siamo rimasti soddisfatti, per cui torneremo qui sicuramente, appena possibile.
Mircone
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28 Giugno 2025
10,0