Historic local pizzeria and osteria.
Good food and service.
It's always a pleasure to eat here.
Daniele Londi
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03 Ottobre 2025
8,0
One of the best steaks I've had in Florence! Plus the classic coccoli with a super sweet raw ham! Highly recommended!
Nico Marra
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01 Ottobre 2025
10,0
Excellent Fiorentina, a bit noisy place
Paolo Potitò
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30 Settembre 2025
8,0
very knowledgeable, kind and friendly staff, typical and unique atmosphere and delicious food, everything perfect
Niccolò Sollazzo
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22 Settembre 2025
10,0
Excellent restaurant just outside the hustle and bustle of Florence. Very friendly and helpful staff. The portions were more than adequate, if not generous. The ricotta and zucchini ravioli deserve praise, while the porcini tagliatelle deserves a mention. It was a bit overcooked, but still good. Overall, it still deserves 5 stars. Prices are average.
Matteo Liberatoscioli
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21 Settembre 2025
10,0
I would say good food, large environment, high prices.... Not satisfied.
sauro bellini
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19 Settembre 2025
6,0
Discovered by chance. It makes you feel at home, pampered, and carefree. Authentic Tuscan flavors of infinite goodness. I will definitely return and bring other people to discover this wonderful place.
Felisia Scerra
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10 Settembre 2025
10,0
A friendly and pleasant restaurant, with truly excellent service. I tried several dishes: the pici, for my taste, were too salty; the risotto was a bit too runny (it would be interesting to try making the mortadella cubes smaller and adding chopped pistachios for more crunchiness instead of the pistachio cream). The steak was a bit dry, probably due to the cooking time. For desserts, especially the cheesecake, I would consider a different vendor. Overall, a good experience, but with room for improvement, especially in the kitchen.
Dott. Roberto Lo Presti
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06 Settembre 2025
6,0
Faccio davvero fatica a trovare un difetto sulla cena di stasera al Giuggiolo. L'abbiamo scoperto per caso ma la sorte ci ha dato una mano, consentendoci di provare un buon ristorante fiorentino. Abbiamo davvero apprezzato i piatti che ci sono stati serviti, tra l'altro con grande simpatia, da una graziosa ragazza di nome Sara, perfetta nel suo ruolo. Sul menu ha spiccato una splendida tartare tagliata al coltello e ben presentata, anche se il top sono stati gli gnocchi al branzino, per i quali ho voluto chiedere la ricetta allo chef. Nel complesso siamo rimasti soddisfatti, per cui torneremo qui sicuramente, appena possibile.
Mircone
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28 Giugno 2025
10,0
La pizza è di buona qualità ma l attesa per essere serviti e’ molto lunga essendo molto attivo il servizio di asporto .
Camerieri gentili ma il servizio non è adeguato . Prezzi alti
michelin stars
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01 Maggio 2025
6,0