Excellent dinner in a very pleasant setting. Simone is an excellent host. Highly recommended!
Laura Andrei
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25 Luglio 2025
10,0
The restaurant is in a quiet, charming area of Florence. The atmosphere is welcoming and beautiful, truly Tuscan. I had the pappardelle with ragù and the pappa al pomodoro. Everything was delicious and high-quality. The ragù, in my opinion, is among the best in Florence, without a doubt. I highly recommend it.
Rafael Amantea
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25 Luglio 2025
8,0
A good, typical Tuscan restaurant. The restaurant has two fairly spacious rooms, and the staff was very friendly. They seated us even though it was past 10:30, and the food was truly delicious. The mixed antipasto was very varied, and we particularly enjoyed the liver pâté. My boyfriend's chicken was a little dry in places, but the meat was very flavorful, and the cinta was cooked to perfection, tender and juicy. The only negative was that the cinta was supposed to have sweet potatoes on the side, but in reality it was just three chips. All in all, we had a good evening.
Giada Viani
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15 Luglio 2025
8,0
Delicious pizza, the best in Florence. Very warm place, very friendly staff, highly recommended.
andrea coppi
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15 Luglio 2025
10,0
Excellent! Special mention for the waitress who was very kind and gave good advice.
Florian Crampon
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09 Luglio 2025
10,0
Large table, but the service was excellent as were the steaks and the round of appetizers. Great experience.
Mister Moska
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04 Luglio 2025
10,0
Business dinner. Varied menu that satisfies everyone. Vegetarian options available
The place is a bit noisy
Barbara
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03 Luglio 2025
8,0
Excellent pizzeria where you can eat both low and crispy pizza and high. Really good. Clean and well-kept place. Fast and precise service. Excellent value for money
ricette del babbo Leo
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29 Giugno 2025
10,0
Faccio davvero fatica a trovare un difetto sulla cena di stasera al Giuggiolo. L'abbiamo scoperto per caso ma la sorte ci ha dato una mano, consentendoci di provare un buon ristorante fiorentino. Abbiamo davvero apprezzato i piatti che ci sono stati serviti, tra l'altro con grande simpatia, da una graziosa ragazza di nome Sara, perfetta nel suo ruolo. Sul menu ha spiccato una splendida tartare tagliata al coltello e ben presentata, anche se il top sono stati gli gnocchi al branzino, per i quali ho voluto chiedere la ricetta allo chef. Nel complesso siamo rimasti soddisfatti, per cui torneremo qui sicuramente, appena possibile.
Mircone
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28 Giugno 2025
10,0
Avevo degli amici della Valle d'Aosta in città per il Taste, quindi gente che col cibo ha dimestichezza.
Dove li porto a respirare un po' di fiorentinità e a fare bella figura? Al Giuggiolo, senza ombra di dubbio nonostante abbia letto delle recensioni (ingiustificate) che mi hanno fatto accapponare la pelle!
I coccoli sono sempre loro, 6 a testa per l'esattezza con una piattata di prosciutto e stracchino; le tartare e i pici sono stati spolverati, il baccalà si scioglieva in bocca ed era perfetto di sale, il coniglio ripieno a detta loro strepitoso! Dolci deliziosi, io sono un patito della cheesecake fredda. Conto nella norma ma quello che apprezzo tanto è che è un ristorante di fiorentini, per i fiorentini, con i fiorentini...e a Firenze è raro.
Una garanzia top
Journey783459
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10 Febbraio 2025
10,0