Delicious and fresh food, competent and attentive staff.
Annalisa Rizzo
.
23 Aprile 2025
10,0
We had a fried prawn and squid and seaweed zeppoline, generous portions with excellent quality fresh fish, I fully recommend
Nunzio Robustelli
.
21 Aprile 2025
10,0
Try it and believe it: everything was excellent. Professional and welcoming staff
giovanna ostini
.
17 Aprile 2025
10,0
We always stop before going to the Amalfi Coast with the motorbike, what can I say, the pizza is fantastic and only they make it like this! Even on a Friday night when the place was full they let us eat right away.
Marco Bernardini
.
12 Aprile 2025
10,0
Everything perfectly beautiful
Very helpful and friendly owner
Excellent quality and price
Elisabetta Esposito
.
06 Aprile 2025
10,0
Satisfying experience
Clean and comfortable room
The structure also has a garage and a wonderful view of the sea
The owner Valerio was available and satisfied our every request...he even gave us lemons
I highly recommend
Serena Chiapparicci
.
06 Aprile 2025
10,0
The restaurant is a rustic and welcoming environment, the staff is kind and attentive, the menu offers a variety of appetizers all of excellent quality, the pizza and the panuozzo are also worth tasting which are spectacular
Rossana Matrisciano
.
18 Marzo 2025
10,0
Old place of my memories..the place has remained the same, the kindness too 😊
carmela bove
.
17 Marzo 2025
10,0
A good pizza and an excellent fried fish, overall, given that the structure is very dated, I give it a 4 star. But for the food it deserves a 5
giovanni baldi
.
12 Marzo 2025
8,0
Il 6 Dicembre 2024, con mia moglie, sono stato in questo ristorante che conosco da tantissimo tempo ma che non ci venivo da almeno 6/7 anni. Devo ammettere che i sapori non hanno deluso: i piatti erano ben preparati e di buona qualità, tuttavia, l’esperienza complessiva è stata penalizzata da alcuni aspetti che potrebbero essere migliorati.
Come Entrée ci hanno portate due montanarine e noi abbiamo ordinato:
Due bruschette con salsiccia e friarielli e una con carciofo, una frittura mista (composta da una montanarina, patatine fritte, un piccolo crocchè e un mini arancino), una parmigiana di melanzane e due dolci (Forniti dalla pasticceria Sal De Riso di Minori), 2 coca zero e 1 acqua.
L’ambiente non era curato come ci si aspetterebbe da un locale di questo livello, e i prezzi sono risultati un po’ troppo elevati rispetto al servizio e all’atmosfera offerti (conto finale 60€).
Ritengo che con qualche accorgimento sul lato organizzativo e sulla gestione degli spazi, potrebbe diventare un’esperienza davvero completa.
Al momento, però, non mi sento di consigliarlo.
On The Fork
.
13 Dicembre 2024
6,0