The restaurant is a rustic and welcoming environment, the staff is kind and attentive, the menu offers a variety of appetizers all of excellent quality, the pizza and the panuozzo are also worth tasting which are spectacular
Rossana Matrisciano
.
18 Marzo 2025
10,0
Old place of my memories..the place has remained the same, the kindness too 😊
carmela bove
.
17 Marzo 2025
10,0
A good pizza and an excellent fried fish, overall, given that the structure is very dated, I give it a 4 star. But for the food it deserves a 5
giovanni baldi
.
12 Marzo 2025
8,0
We had a group of friends for dinner, everything was delicious and special, definitely worth repeating
Pasquale Faella
.
17 Febbraio 2025
10,0
The buffalo mozzarella and ham are delicious! Good pizza
annamaria iovine
.
15 Febbraio 2025
6,0
Unique pizza!!! So many flavors, all delicious... The panuozzi are excellent!!! 🔝😋😋
Lucio Damico
.
07 Febbraio 2025
8,0
From the pizza to the panuozzo and the buffalo mozzarella, everything was superb. Everything we saw coming out of the kitchen looked spectacular, everything we tasted was divine. If you are in the area it is a necessary stop 💪🏻
Diana Santopaolo
.
14 Gennaio 2025
10,0
Excellent food and friendly service I highly recommend you will find quality and fresh products, a good pizza but the dish to try is the fried fish and mozzarella
Rosario Ilardi
.
10 Gennaio 2025
10,0
Truly spectacular food, all delicious
Angelica De Filippo
.
19 Dicembre 2024
10,0
Il 6 Dicembre 2024, con mia moglie, sono stato in questo ristorante che conosco da tantissimo tempo ma che non ci venivo da almeno 6/7 anni. Devo ammettere che i sapori non hanno deluso: i piatti erano ben preparati e di buona qualità, tuttavia, l’esperienza complessiva è stata penalizzata da alcuni aspetti che potrebbero essere migliorati.
Come Entrée ci hanno portate due montanarine e noi abbiamo ordinato:
Due bruschette con salsiccia e friarielli e una con carciofo, una frittura mista (composta da una montanarina, patatine fritte, un piccolo crocchè e un mini arancino), una parmigiana di melanzane e due dolci (Forniti dalla pasticceria Sal De Riso di Minori), 2 coca zero e 1 acqua.
L’ambiente non era curato come ci si aspetterebbe da un locale di questo livello, e i prezzi sono risultati un po’ troppo elevati rispetto al servizio e all’atmosfera offerti (conto finale 60€).
Ritengo che con qualche accorgimento sul lato organizzativo e sulla gestione degli spazi, potrebbe diventare un’esperienza davvero completa.
Al momento, però, non mi sento di consigliarlo.
On The Fork
.
13 Dicembre 2024
6,0