Very nice place with good service.
We took some crispy space prawns to dip in excellent mayonnaise.
I had a first course of spaghetti with seafood which was unfortunately ruined by a tomato sauce that was too sweet, as if a kilo of sugar had been added (sour tomato? Personal taste of the chef?)?!
Michele Di Silvestro
.
20 Gennaio 2025
8,0
Good welcome, top staff especially Davide, good food, I recommend it, I will be back
orazio marino
.
14 Gennaio 2025
10,0
Impeccable service and quality of food...congratulations
giusj greco
.
08 Gennaio 2025
10,0
Complimenti al sìg Daniele per la professionalità e la competenza con la quale ti accoglie , presentazione dei patti eccellente servizio top( abbiamo mangiato molto bene assolutamente top complimenti allo chef nella preparazione dei piatti alta cucina con amore e dedizione .consiglio assolutamente!!
pietro paolo s
.
15 Dicembre 2024
10,0
Authentic local food.. The servers are also very friendly.
We visited in the evening so we didn't see the pretty scenery.
I'll leave it to you later during the day👍
Hwayoung Han
.
10 Dicembre 2024
10,0
I Cavaddari is an exceptional fish restaurant.
The cuisine is very good, with very fresh raw dishes and generous portions that satisfy even the most demanding palates.
The wine list offers a vast choice of interesting labels, perfect to accompany each course.
The environment is refined and welcoming, creating a pleasant atmosphere for every occasion.
The staff is very friendly and always ready to give the best advice.
A culinary experience not to be missed!
Giordano Cosentino
.
21 Ottobre 2024
10,0
It's one of my favorite places. The restaurant where it's nice to meet up even without a special occasion. The fish is excellent both for how it is cooked and how it is presented. Highly recommended
Concita schiliro
.
19 Ottobre 2024
10,0
The atmosphere is not bad, although sometimes you may encounter rude customers who don't bring prestige to the place, never mind, they too have to live. The food is one star less because it doesn't come close to the gourmet mentioned, the frying is inedible, gourmet can only be said about the varied food served with a little touch. The costs are also salty, €100 for two people without first or second courses of fish, or wine, just desserts at the end of lunch. It has nothing of the old "cavaddari" from a few years ago.
Carmelo Midolo
.
06 Ottobre 2024
6,0
Sempre alla ricerca di buoni ristoranti nella zona del catanese mi imbatto in questo locale vicino ad Acireale .
Dopo la prima visita sono tornato più volte provando varie pietanze.
Posso dire che il punto di forza a mio parere sono gli antipasti : variegati sia caldi che freddi , di solito anticipati da un amis bouche offerto dallo chef.
Però poi si va verso in escalation al ribasso dove i primi non sono cucinati con maestria : la prima volta che ho mangiato il loro risotto cremolato mi è stato servito quasi crudo ; un’altra volta presi gli spaghetti con l’astice che sono risultati slegati (infatti il sugo risultava acquoso e insapore) e la pasta un po’ sciapa.
Buono il dessert : tortino al cioccolato dal cuore caldo ( ma dovete aspettare una ventina di minuti per la preparazione)
A proposito dei tempi di attesa , purtroppo il servizio e’ molto lento e un pranzo o una cena di solito dura delle ore quindi mettetevi comodi e nn abbiate fretta.
Tutto quando descritto e’ frutto di diverse cene e diversi pranzi fatti in questo locale che vuole essere chic ma che dovrebbe migliorare sia in cucina sia nei tempi di attesa del cliente.
Da riprovare più in là per vedere se e’ avvenuta qualche miglioria.
Gaetano M
.
22 Settembre 2024
6,0
It's my favorite seafood restaurant. Chef Dario excellent, Daniele equally in the dining room, staff efficient and courteous.
Try it, you won't regret it.
Francesco Mazzarino
.
13 Agosto 2024
10,0