They are very good, they make you feel like part of the family and the food is amazing.
Pasqui
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24 Agosto 2025
10,0
Siamo arrivati in questo posto (già conosciuto fa mio figlio) poco prima delle 14. Ci hanno detto che la cucina era già chiusa, pazienza! Avevamo bisogno di mangiare, abbiamo dato un’occhiata ai piatti freddi, per lo più verdure, sorvolando sul bancone salumi e formaggi.
Abbiamo rimediato con una copia di couscous (per me siciliana) a cui il proprietario ha consigliato di aggiungere una cucchiaiata di catalana di gamberi, migliorandone non solo l’aspetto ma anche il sapore. In più io ho messo un po’ di cipolla di Tropea e qualche falda di peperone. Il tutto accompagnato da un bicchiere di rosso e acqua naturale. Dimenticavo dopo aver mangiato il couscous abbiamo dovuto chiedere il pane. Insomma un servizio stanco e poco professionale. Il rapporto tra ciò che ho mangiato ed il prezzo è un po’ deludente 47 €.
Il posto e l’idea è carino.
Mi spiace non aver potuto provare la vera cucina, ma prima o poi capiterà
cucciolo51
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22 Giugno 2025
6,0
Delicious dishes and a welcoming and stimulating environment. Characteristic and unique.
Edgardo Bonati
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18 Giugno 2025
10,0
The ham is exceptional (48 months, fantastic); the first courses are delicious. The staff is kind and courteous. Every time we pass by these parts we will return. Greetings from Cattolica!
Matteo Righi
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23 Maggio 2025
10,0
I went for the first time for a business lunch. I must say I was pleasantly surprised. Impeccable service, very tasty and well-prepared dishes. Excellent choice of raw materials. I will definitely return.
Marco Giuliani
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22 Maggio 2025
10,0
Nice environment and very kind staff, spectacular presentation of the cold cuts, dinner with colleagues resolved with tigelle, those were also good, I would recommend a few more sauces and a few more accompanying vegetables, however it must be said that since I didn't order, perhaps they were on the menu but were not ordered
Mariateresa Todeschini
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13 Aprile 2025
8,0
Small but welcoming place. Excellent service and food. Small note the tables for 2 are extremely small
Rocco Marzano
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13 Aprile 2025
8,0
A pearl, a special place furnished with taste and refinement, the strength of the menu is contained in the choice of raw materials, exceptional. Special mention to the cutting board of cold cuts and cheeses, boat or sailing ship, an original idea that amazes the sight and taste. The service is very attentive to the needs of the customer. If you are in the area, stop by, the atmosphere is very intimate thanks to the soft lights, and above all try the wine, also of quality.
brownthebear
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01 Aprile 2025
8,0
Great place for an aperitif and to eat good cured meats.
Mina Said
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30 Marzo 2025
10,0
Excellent food, wines equally in a beautiful place.
Chiara Perlini
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15 Marzo 2025
10,0