We had the first courses, tagliatelle with truffle and pasta with ragù, both very good. The prosciutto and mozzarella platter was excellent. The desserts were top-notch.
            
            
                
            
            
                
                    Alessandro Casagranda
                
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                        22 Settembre 2025
                
                
                    10,0
                
                
                    
                    
                    
                
             
            
         
    
        
            
                Discovering a new place is always nice, especially where you've had a great time and the food leaves you with lasting memories and a desire to return. And they've succeeded in doing just that in this little place. Kindness, friendliness, and top-notch cuisine with simple, quality dishes.
I recommend everyone to try it, it's truly worth it. Congratulations!
            
            
                
            
            
                
                    Peccati di gola Vigonza
                
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                        06 Settembre 2025
                
                
                    10,0
                
                
                    
                    
                    
                
             
            
         
    
        
            
                They are very good, they make you feel like part of the family and the food is amazing.
            
            
                
            
            
                
                    Pasqui
                
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                        24 Agosto 2025
                
                
                    10,0
                
                
                    
                    
                    
                
             
            
         
    
        
            
                Siamo arrivati in questo posto (già conosciuto fa mio figlio) poco prima delle 14. Ci hanno detto che la cucina era già chiusa, pazienza! Avevamo bisogno di mangiare, abbiamo dato un’occhiata ai piatti freddi, per lo più verdure, sorvolando sul bancone salumi e formaggi. 
Abbiamo rimediato con una copia di couscous (per me siciliana) a cui il proprietario ha consigliato di aggiungere una cucchiaiata  di catalana di gamberi, migliorandone non solo l’aspetto ma anche il sapore. In più io ho messo un po’ di cipolla di Tropea e qualche falda di peperone. Il tutto accompagnato da un bicchiere di rosso e acqua naturale. Dimenticavo dopo aver mangiato il couscous abbiamo dovuto chiedere il pane. Insomma un servizio stanco e poco professionale. Il rapporto tra ciò che ho mangiato ed il prezzo è un po’ deludente 47 €. 
Il posto e l’idea è carino.
Mi spiace non aver potuto provare la vera cucina, ma prima o poi capiterà
            
            
                
            
            
                
                    cucciolo51
                
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                        22 Giugno 2025
                
                
                    6,0
                
                
                    
                    
                    
                
             
            
         
    
        
            
                Delicious dishes and a welcoming and stimulating environment. Characteristic and unique.
            
            
                
            
            
                
                    Edgardo Bonati
                
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                        18 Giugno 2025
                
                
                    10,0
                
                
                    
                    
                    
                
             
            
         
    
        
            
                The ham is exceptional (48 months, fantastic); the first courses are delicious. The staff is kind and courteous. Every time we pass by these parts we will return. Greetings from Cattolica!
            
            
                
            
            
                
                    Matteo Righi
                
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                        23 Maggio 2025
                
                
                    10,0
                
                
                    
                    
                    
                
             
            
         
    
        
            
                I went for the first time for a business lunch. I must say I was pleasantly surprised. Impeccable service, very tasty and well-prepared dishes. Excellent choice of raw materials. I will definitely return.
            
            
                
            
            
                
                    Marco Giuliani
                
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                        22 Maggio 2025
                
                
                    10,0
                
                
                    
                    
                    
                
             
            
         
    
        
            
                Small but welcoming place.  Excellent service and food. Small note the tables for 2 are extremely small
            
            
                
            
            
                
                    Rocco Marzano
                
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                        13 Aprile 2025
                
                
                    8,0
                
                
                    
                    
                    
                
             
            
         
    
        
            
                Nice environment and very kind staff, spectacular presentation of the cold cuts, dinner with colleagues resolved with tigelle, those were also good, I would recommend a few more sauces and a few more accompanying vegetables, however it must be said that since I didn't order, perhaps they were on the menu but were not ordered
            
            
                
            
            
                
                    Mariateresa Todeschini
                
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                        13 Aprile 2025
                
                
                    8,0