Tonight, after several attempts, I finally managed to book a table in this splendid place. I must say that I understood why everything is always complete. The friendly and polite staff, the exceptional pizza, much better than many historic pizzerias in Naples. You can enjoy classic pizzas revisited in a modern way or be won over by amazing gourmet pizzas. To you the choice.
Maria Lucia Di Turi
.
01 Aprile 2024
10,0
Good pizza, prices a little too high.
Fabrizio Papetti
.
30 Marzo 2024
8,0
Very good pizza, friendly staff, fast service, slightly high prices.
cesare celetta
.
27 Marzo 2024
8,0
Shopping center macropizzeria. When you leave they "surprise" you and charge you €5 for the cover... you don't even think you're going to take it home.
The buffala pizza is not good. The dough is very wet and the orange marmalade is like putting pineapple on pizza...
The attention of the waiters is very good. But I don't recommend repeating since there are so many small pizzerias in the area.
Javier Licandro
.
23 Marzo 2024
6,0
Always great pizza. The final tiramisu was also good.
Nicola Amabile
.
18 Marzo 2024
10,0
Excellent Neapolitan pizza and omelette but noisy ale on a Saturday
Di Paolo Pasquale
.
16 Marzo 2024
10,0
Andrea, excellent waiter, friendly and approachable, fantastic pizza, highly recommended
Daniele Vittorioso
.
12 Marzo 2024
10,0
The most interesting thing is the numerous "Slow Food presidia" that dot the entire menu and the research for their productions. An attention to the territory that makes the roots of the stylized trees, the masters of the furniture, even better. Multi-award winning and very light pizzas in a very intelligent composition between tradition and future, just like the selection of craft beers. Fast and very friendly service
carmensita bellettieri
.
12 Marzo 2024
10,0
Spulciando su trip in zona notavamo questo locale.. fin dai primi passi ci ha colpito per l'eleganza e la pulizia che lo contraddistingue! Una volta dentro capisci che non sei nel mondo delle favole ma in un'ottima pizzeria stellata! Iniziando con dei fritti e delle...
LeoSeb84
.
24 Gennaio 2024
8,0
Pizzeria tra le 50 top pizza del 2023, premiata con 2 spicchi gambero rosso, andava provata assolutamente. Locale dall'arredamento ricercato con un'ampia sala e cucina a vista. Molto belli i menù con qualche immagine delle pizze presenti per aiutare il cliente anche nella scelta. Premetto che i prezzi sono da pizzeria contemporanea, che basa tutto sulla continua ricerca di impasti e materie prime di alta qualità, con continua sperimentazione ed innovazione. Partiamo con gli antipasti, due frittatine di pasta classiche ed un crocchè di patate. Le frittatine erano diverse dalle classiche, con la besciamella all'esterno, buone così come il crocchè. Abbiamo poi preso una margherita e una Mareschina con fonduta di provolone del monaco, funghi porcini, provola d'Agerola e capocollo del Cilento. Impasto molto buono ed ingredienti di grande qualità. Camerieri disponibili e gentili.
Andri196
.
06 Gennaio 2024
8,0