We went for Sunday lunch, quality food and excellent service. We opted for the tasting menu with truffles.
Melania Bertolo
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17 Marzo 2025
10,0
Location: small and welcoming place, parking in the area is a matter of luck.
SERVICE: the very kind and friendly waiter impeccable service and accurate explanation of the products and dishes.
FOOD: perfect truffle tasting menu, all courses designed to blend with the flavor of the fresh truffle flakes placed on top of each dish.
If truffles, cheeses and tortelli are tasty, you can fully enjoy them here.
Marco Vetica
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12 Marzo 2025
10,0
We found out about this restaurant through friends. Very welcoming place, delicious food and very attentive staff to make you feel good. Highly recommended 🤩🤩
Giglio P
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16 Gennaio 2025
10,0
Excellent lunch! Everything excellent! We had a true sensorial and culinary journey. Thank you so much for the welcome and for making us feel at home.
Francesca Lucarella
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28 Dicembre 2024
10,0
The best hazelnut ice cream in the world!
anna rita Melis
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08 Dicembre 2024
10,0
Exceptional discovery of Hostaria Via Aemilia, a typical Emilian restaurant, spoiled for choice!
I had dinner with two friends, one of whom was from Modena, and she was really impressed by the excellent tortellini.
We tasted:
- fried gnocco with 30 month old Parma ham and squaquerone
- meat tortellini in capon broth
- Pumpkin tortelloni with porcini mushrooms
- Double yolk tagliatelle with ancient recipe Bolognese ragù, cut with a knife, with selected Bianca and Mora Romagna meats (SlowFood Presidia)
- Valsamoggia mascarpone cream with pieces of Barozzi-style cake
- Homemade ice cream with roasted peanuts and salted butter caramel
Everything was really delicious and according to tradition, a welcoming place and a truly kind and professional service.
Daniela Cannata
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07 Dicembre 2024
10,0
We had lunch several times at the Hostaria Via Aemilia and each time we ate different dishes, all excellent, dishes made with raw materials, the comfortable environment and the very kind staff.
Rita Sarigu
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17 Novembre 2024
10,0
You will find the flavor of Emilia in Cagliari. Excellent ingredients cooked in an excellent way.
Michela Demontis
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10 Novembre 2024
10,0
Torniamo in questo piccolo ristorante almeno due volte l'anno sopportato nel periodo di tartufo. È una piccola realtà emiliana in Cagliari. Abbiamo preso due menù degustazione al tartufo, ogni piatto eccellente dall'antipasto al dessert. Nostra figlia ha gustato con vero piacere una tagliatelle al ragù fatta a regola d'arte.
I proprietari sono attenti e cordiali.
Ottima la carta dei vini che esce dagli schemi cagliaritani ovviamente e offre etichette nazionali ottime.
F.L
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01 Novembre 2024
10,0
Torniamo in questo piccolo ristorante dopo diversi anni per un pranzo in famiglia. Differenze con il passato? Minime. Locale piccolo e ben curato, cucina eccellente, servizio veloce e cordiale, portate non generose ma giuste. A essere più precisi, la cucina ha fatto un passo avanti nella qualità della presentazione dei piatti. In quattro abbiamo preso quattro antipasti, tre primi e un secondo, e quattro dolci. Due calici di un ottimo spumante, acqua e una coca, per un totale di 191 euro. Poco meno di cinquanta euro a persona, e non c'è dubbio che non sia poco, ma la qualità delle materie prime e della cucina merita. Cucina di terra, naturalmente. Sui piatti, eccellente lo gnocco fritto con mortadella e squacquerone a parte, e spettacolare il foie gras con cipolle caramellate. La tartare di cervo interessante, ma di livello più basso, però la terra di olive nere era ottima. Per quanto riguarda i primi, la consistenza delle tagliatelle per il ragù alla bolognese era fantastica. Buone ma non eccezionali quelle verdi per il ragù d'oca. Per quanto riguarda i dolci, il gelato alla nocciola è piaciuto, ma la crema al mascarpone con torta al cioccolato tipo Barozzi, già presa in passato, rimane insuperabile. Alla fine, si esce satolli e felici.
Francesco D
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28 Ottobre 2024
10,0