Great food...great everything...even the prices
valentina nails
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03 Giugno 2025
10,0
Nothing special! The cuttlefish seemed to be burned on one side and the cod was a bit mediocre. I expected better! Friendly service.
Gabriela Alexandra
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31 Maggio 2025
6,0
I happened upon this hostaria by chance and... By chance I will return! Relaxing environment run by people who show passion for what they do. Excellent food and non-invasive soundtrack that I appreciated very much.
Marco Cascioli
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31 Maggio 2025
10,0
Congratulations indeed. Very good dishes, generous portions and excellent service.
Kindness and good food.
I recommend everyone to stop and eat here
Cristina Failla
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24 Maggio 2025
10,0
FANTASTIC place and welcome!! Excellent cuisine, excellent quality raw materials, well prepared and well served dishes. Let the attentive and courteous staff advise you. The chef is an exquisite and friendly person. Highly recommended if you are in the Abano area.
Beatrice Andreoli
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23 Maggio 2025
10,0
Exceptional!
An oasis, where tranquility and cordiality are the first aspects that strike those who approach it.
The open kitchen and then, at the table, a short but rich menu, announce pleasures for the palate that abundant and tasty dishes confirm shortly after.
Tried for lunch on a sultry Saturday, the Hostaria Ai Anzoi was a pleasant discovery.
Oh, I almost forgot: they do NOT charge for water (even if sparkling).
Great!
Simone
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22 Maggio 2025
10,0
Informal, very well-kept and welcoming environment. Company break with delicious cutting boards, excellent polenta with cheese and cold cuts, excellent also the first course with ragù di corte. Ok wine! The guys who run it are really kind. Recommended!
Federico Gobbo
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20 Maggio 2025
10,0
Very friendly service, delicious food, and good music. We really enjoyed the evening! Thank you!
Julia Kerner
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18 Maggio 2025
10,0
Ottimo ristorante mon lontano dalla stazioncina di Montegrotto Terme. L'ambiente è molto intimo e suggestivo grazie all'illuminazione, ai numerosi mobili e soprammobili di varie epoche, alle splendide vetrate a quadrotti che allietano il locale, a un vecchio pianoforte e a un bel micione rossiccio che vi farà compagnia durante il pasto. Buono il baccalà alla vicentina, squisita la tagliata di Black angus e il Traminer che ha annaffiato il tutto, per non parlare della torta greca rivisitata, davvero squisita. Servizio perfetto e grande gentilezza del proprietario che ci ha portato in albergo un pacchetto che avevamo scordato sul tavolo.
Più che consigliato.
stolencar
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16 Gennaio 2025
10,0
...molto piacevole ......ti fai mille idee di cosa degustare di nuovo....location molto gradevole ....tanti oggetti in esposizione .. menù particolare , poche scelte ...ho pensato" meglio" ...tutta cucina espressa....mi sbagliavo ...tutto già preparato...da quando? Un giorno due giorni? Ho degustato i crostini con baccalà mantecato davvero ottimi...il pane perfetto....poi leggendo il menù l'acqua non si paga...solo in altro ristorante mi era capitato.....il secondo invece non buono...baccalà con polenta ...stoppaccioso duro e l'ho dovuto finire tutto...purtroppo...perché essendo invitata non potevo far vedere di non aver gradito un piatto.....la scelta dei dolci poca poca...un dolce con mandorle e un tiramisù .... di quello ...penso ...che si possa migliorare...ma cosa ci vuole fare un dolce al volo... mah...
uazros
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07 Gennaio 2025
6,0