Hostaria da Ivan In Roccabianca

8,2

Basado en 109 opiniones encontradas en 3 webs


tend

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Di 5
in Roccabianca
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Di 4
di cucina Italiana in Roccabianca

Gestione recensioni

Hostaria SUPER!!! Everything perfect, the food, the service, the ambience I don't know what to recommend because everything is delicious. I'll allow myself a very small note: the bread, please use the typical regional one
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03 Giugno 2025
10,0
We ate well, typical dishes well presented. Friendly and efficient staff.
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24 Maggio 2025
8,0
A place I would recommend to everyone. Kind people, exquisite cuisine and elegant but not too formal environment. I will definitely go back
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16 Maggio 2025
10,0
Fantastic experience and one to be repeated if you want to immerse yourself in the scents and flavors of the Bassa. At Ivan you will savor traditional dishes prepared with care thanks to exceptional raw materials and accompanied by refined wines. Top Culatello and Fortana. Comfortable and spotlessly clean room, attentive and friendly staff. Congratulations to Ivan and his staff.
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21 Aprile 2025
10,0
Hostaria that cannot be forgotten. Food bordering on divine
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21 Marzo 2025
10,0
We booked salutotherapy for lunch. The menu consists of various appetizers, a first course, a second course and a dessert (€70). Excellent meats, as well as the dishes served. Excellent choice of wines; Ivan and all the dining room staff were very kind and very helpful. We all left satisfied, definitely a place to return to.
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15 Marzo 2025
10,0
Capisco che il cliente habituè possa e persino debba avere un trattamento di riguardo, ma questo non può andare oltre il buongusto a scapito dell'altra clientela che inevitabilmente si sente a disagio. Nulla a dire - se non molto bene - sulla qualità dei piatti serviti da Ivan, ma anche il servizio ha una sua importanza e non va bene quando due tavoli attorno vengono privilegiati in modo pacchiano e al nostro tavolo i tempi si allungano, il pane non viene portato, la seconda bottiglia d'acqua non arriva... La nostra comanda è stata fatta prima del tavolo vicino ed entrambi avevamo tortelli come primo piatto. I loro sono arrivati 10/15 minuti prima dei nostri, un tempo non accettabile. E che dire della seconda bottiglia d'acqua richiesta due volte e non arrivata? E' venuto quasi il dubbio che avendo preso un salume in due, due piatti di tortelli e nessuna bottiglia di vino il nostro tavolo sia stato classificato come "poco interessante" per il conto e quindi marginale anche nel servizio. Questa è stata l'impressione. Peccato perchè il cibo è buono.
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26 Gennaio 2025
6,0
Osteria storica del territorio, padrone di casa, Ivan sempre cordialissimo e abile a dispensare consigli sulla scelta dei vini, dove non mancano tantissime opportunità di scelta di livello qualitativo molto alto. Cucina curata, con pochi piatti ma di assoluto valore. Mangiato la mariola....sublime. Un locale da non perdere per appassionati di Champagne e bollicine in genere.
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15 Gennaio 2025
8,0

Ristoranti simili a Parma

8,2
120
Recensioni

Alfione

11/06/2025: Experience up to expectations. Massimo a true "host" who knows how to welcome his customers like family
08/06/2025: Good food but location is less because it is on a busy road
8,2
110
Recensioni

Bistrot Il Cerchio

31/05/2025: Excellent, everything was delicious. From the tartare as an appetizer and the duck as a second course. I will return
23/05/2025: Small, slightly bohemian place with the pleasant welcome of Francesco in the dining room and the creative flair of the young chef Pietro in the kitchen, who delighted our taste buds with dishes with truly surprising flavours. Starting from the very long leavened PandiRo' pizza, with a light dough, with just the right crunchy base, expertly stuffed (we tasted the Calabrian one and the one with raw ham), moving on to the katsuobushi risotto (one of the most harmonious and exciting dishes I've ever tasted!) and the tasty summer annolini, up to the delicate duck breast and the sumptuous turbot... to finish the chocolate mousse enlivened by a touch of saltiness and the ethereal cloud of Catalan cream, truly tasty and unusual. The bottle of local Malvasia bubbles was excellent. An experience to absolutely recommend and repeat, wishing a bright future to this young management

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