Jessica and Andrea are two great catering professionals. Ancona lacked a restaurant of this level. Andrea the chef has exceptional refinement and research, Jessica always knows how to advise you with her kindness
Andrea Magro
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06 Aprile 2025
10,0
Tortelli with cod and asparagus in hazelnut sauce epic.
Giampietro Petroselli
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03 Aprile 2025
10,0
I don't often go to restaurants because I love going to those where I can eat something different than usual, where the quality of the ingredients combines with the imagination of the combinations, with the art of presenting them and with the intention of bringing traditional recipes back to light. Well at GALLOROSSO I found all this, in addition to a beautiful intimate environment and the kindness of the owners (who served us and the chef).
Cristiana Sordoni
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27 Marzo 2025
10,0
Ad Ancona per un master, con il gruppo abbiamo prenotato in questo ristorante. Personale super gentile e cordiale, piatti molto particolari, io ho assaggiato le tagliatelle al ragù marchigiano che sono davvero buone! Prezzi leggermente alti, però per il tipo di location ci siamo...
Erika L
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17 Marzo 2025
8,0
Wonderful friendly restaurant, food was delicious x
Laura
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31 Gennaio 2025
10,0
Fantastic! The tagliatelle with ham sauce and the cold cuts and cheese platter were worth the trip to Ancona. Excellent service.
Daniela Anna Palestra
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03 Gennaio 2025
10,0
Ci siamo fermati durante una breve gita ad Ancona- dovendo smaltire i “postumi Natalizi” ci siamo concentrati su pochi piatti.. un primo per tutti, 2 secondi in 5 e assaggio di 3 dolci; il tutto accompagnato da un’ottima bottiglia di Sottobora.
Tutto veramente ottimo con preparazioni particolari; spiccano:
Tagliatelle au jus- baccalà con riduzione di castagne e patate - prosciutto veramente eccezionale xro’ e’ basilare gustarlo con il suo lardo- tutti i dolci accompagnati da ottimi vini o liquori da dessert.
Servizio ottimo, molto cordiale con amorevole spiegazione dei piatti e dei vini!
Vale il viaggio ad Ancona!!
RoBBy
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27 Dicembre 2024
10,0
Surprisingly yummy fine Italian cuisine in the old town of Ancona, cosy atmosphere and top-notch service from Jessica!
You Li
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27 Dicembre 2024
10,0
Truly excellent dishes with very interesting preparations and combinations, for example cod with chestnut and potato reduction... cod cappelletti or tagliatelle with jus - equally interesting and NOT obvious desserts. Excellent cellar.
GO THERE
roberto guidi (RoBBy)
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27 Dicembre 2024
10,0
Il Gallo Rosso reinterprets Marche cuisine with a surprising creative touch. Homemade pasta and local raw materials tell the story of the territory in every dish, with original combinations that never betray tradition.
The service is impeccable: courteous and attentive, creating a warm and informal atmosphere. A restaurant that celebrates the Marche region with quality and inventiveness, perfect for those looking for authentic and modern flavours.
Matteo Giacomelli
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22 Novembre 2024
10,0