GIOELIA - Emilia Cremeria, Asti In Asti

8,0

Basado en 447 opiniones encontradas en 2 webs


tend

39
Di 329
in Asti
20
Di 174
di cucina Italiana in Asti

I clienti commentano i loro piatti di...

gelato cioccolato

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 411 9
Recensioni Nota
TripAdvisor 40 8
Delicious ice cream and excellent crêpes
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07 Maggio 2025
10,0
Ice cream shop in the center of Asti with a choice of interesting and particular flavours. Delicious and quality ice cream. I absolutely recommend the cannoli flavour, divine! To return.
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28 Aprile 2025
10,0
semplicemente meraviglioso.....il miglior gelato che abbia mai mangiato...con gusti elaborati che si sposano meravigliosamente tra loro
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06 Aprile 2025
10,0
Nice taste of ice cream rather than other is asti . . Like it 💜
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03 Aprile 2025
8,0
Excellent Zabaglione Ice Cream, really super good!!!
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02 Aprile 2025
10,0

Ristoranti simili a Asti

8,0
475
Recensioni

Il Laghetto

30/04/2025: You eat and drink divinely! Can you also fish? I would like to go back. Thank you
07/01/2025: Maybe it's because I like places that make you feel at home At the lake, after the umpteenth time, I am always satisfied with everything but above all with the welcome and the food
8,0
1012
Recensioni

Cantina del Ponte

22/03/2025: Cocconato è una bella località turistica e questo locale all'ingresso del borgo, oltre a proporre cucina tradizionale, presenta una lunga lista di schiciole, con diverse farciture. La schiciola è una specialità locale, consistente in una focaccia rotonda gustosa e leggera. Con una versione "mega" a testa abbiamo pranzato ottimamente. Tra le quattro diverse schiciole che abbiamo ordinato, mi è piaciuta soprattutto la "regina", con pomodoro, robiola e origano. Il servizio è stato cortese, il conto per niente salato.
21/02/2025: Period restaurant located in the square of the historic center of Cocconato, with very well-kept interiors. The cellar on the lower floor is particular and rich. Ordered a raw meat with mustard ice cream cream, a mixed platter of cured meats and cheeses (with all the various robiola specialties of the area), a Schisciola (similar to a pan pizza but less leavened) with melted robiola and mixed seasonal vegetables. Two glasses of wine, one white (Pinot grigio delle Venezie) and one red (Grignolino). To conclude, a cup of strawberries with cream ice cream and a hazelnut and chocolate cake with cream. Staff more than friendly. The choice and freshness of the raw materials should not be underestimated. Prices slightly above average, but for the dishes served it is absolutely worth it!

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