Pleasant stop.
Unfortunately we only tried the Bar, but the friendly service and speed pleasantly impressed us. We will have to come back to try the restaurant... (which promises well)
Marco Deideri
.
15 Dicembre 2024
10,0
And to try and there's no point in talking about it, you have to go there and you will be amazed 🤓👍
giacomo lamuraglia
.
15 Dicembre 2024
10,0
Traditional Piedmontese dishes
Excellent starters
The first and second courses are very good
Classic Piedmontese cuisine
DEFRANCO Special tools and equipment
.
09 Dicembre 2024
10,0
Good quality home cooking. Excellent quality/price ratio.
Mara Caudera
.
05 Dicembre 2024
10,0
Excellent Piedmontese cuisine, top service and hospitality.
We'll be back 😊
Ilaria Bertino
.
24 Novembre 2024
10,0
Ottimo locale con menù tipico piemontese
Luca A.
.
12 Novembre 2024
8,0
After a course of about ten appetizers (green anchovies, peppers with bagnacauda, Albese meat, tongue in green sauce, tomini, etc.) I only had room left for a tagliolini with venison ragù. Great cellar and very kind staff! We will definitely be back!
gigiak47
.
03 Novembre 2024
10,0
Excellent kindness and quality of service, from booking to greetings. I rediscovered a welcoming restaurant, with many tasting menus to choose from and a wide selection of wines. We chose for the table the tasting of 10 starters and 1 course with a choice of first or second course, but then we still had a place for dessert and we were tempted...
If you want to taste true Piedmontese cuisine, you can't miss a stop here!
Sara Casarin
.
02 Novembre 2024
10,0
Sempre tutto molto buono ottimo rapporto qualità prezzo personale estremamente gentile e contento consigliatissimo. Vado sempre sulla carrellata di antipasti e poi faccio secondo perché sono questi i miei gusti però quando assaggi i primi anche quelli meritano. Bravi
Luciano i
.
22 Agosto 2024
10,0
Se si ha voglia di assaggiare un po' di antipasti è il posto giusto.
Affettati misti, carpaccio di pesce spada, vitello tonnato, peperoni con bagna cauda, tortino di verdure, polenta con i funghi, tomino alla boscaiola, vol-au-vent e accughe al verde e rosse. Poi abbiamo condiviso due fritti misti in 4. Tutto ottimo.
kabajoloco
.
24 Luglio 2024
8,0