It is certainly a restaurant that tells the story of the research done on raw materials and on pairings and fermentation... therefore a contemplative experience. I had lunch with my family, we had a very good time. Thank you
Elisa Bartolacelli
.
01 Gennaio 2025
10,0
Menu ricercato, cucina che si basa su ingredienti fermentati applicati a piatti della tradizione eventualmente rivisitati. Locale elegante e moderno, personale gentile, sapori forti e decisi, tipici della cucina fermentata. Consigliato per chi vuole sperimentare qualcosa di nuovo. Il proprietario è davvero gentile, ci ha fatto sentire come a casa. Da provare
Ma_Mi
.
30 Novembre 2024
8,0
Nice experience, everything very well taken care of and innovative research especially in the ingredients. We ate two tasting menus of meat and fish, including 1 tasting menu of wines, although very good. In my opinion the portions are really small and the wine tasting menu is a little expensive.
Cristian Bertolani
.
27 Novembre 2024
8,0
Siamo stati sfortunati nella nostra scelta di piatti, in particolare a causa della quantità di sale presente nella marinatura o nel pesce fermentato, che purtroppo era un po' troppo intenso per i nostri gusti. Ne abbiamo risentito anche il giorno successivo. È un peccato, perché tutto il resto era davvero impeccabile: il servizio è stato eccellente e gli entrè offerti erano deliziosi. I dolci, poi, erano ottimi. Siamo fiduciosi di poter provare nuove proposte in futuro, e suggeriamo gentilmente agli chef di prestare un po' più di attenzione al sale, un ingrediente che può talvolta risultare insidioso
Andanteconbrio
.
09 Ottobre 2024
6,0
Chosen more or less at random relying on the ratings published by other users. Absolutely recommended. Trust the chef's advice. This way you can experiment with new flavours. Try it to believe it. Reachable by car.
Luciano Marcato
.
05 Settembre 2024
10,0
Top ambitious, exceptional cuisine, very friendly service, normal prices. Gladly again!
W. Bader
.
02 Settembre 2024
10,0
Midsummer treat, tasting menu, tempura of sea crab and friggitelli, bagna cauda of marinated anchovies, duck gyoza, ravioli of cashew camembert, roast beef of lamb and coji berries, bar of white chocolate and mango... I forgot the butter whipped, almond cheese and umeboshi, and kombucha...
SANDRO RIGILLO
.
16 Agosto 2024
10,0
We have been there 4 times... always a super experience! And very kind staff!
Highly recommended 😍😍
Veronica Alfieri
.
10 Agosto 2024
10,0