Always a guarantee, excellent quality as always, excellent service and always friendly staff.
Top quality/price, in fact, it's cheap for what they offer.
Giusi Serra
.
02 Luglio 2024
10,0
All excellent... service and menu.
Tamara Majocchi
.
24 Giugno 2024
10,0
Good place if you want to have a quick dinner, average quality food, very fatty cured meats, and fried dumplings a little too greasy, I would prefer to pay more for higher quality.
Coffee menu fried dumplings and cheeses water
€20 each at a table of 5
Riccardo Pavesi
.
10 Giugno 2024
6,0
Nice environment and plenty of quality food
Valentina Cigognini
.
02 Giugno 2024
10,0
Excellent restaurant, quality cured meats and cheeses, special thanks to the gentleman with the white t-shirt at the cash desk for choosing my ATM, done. Until next time!!
Enzo Enzo
.
30 Maggio 2024
10,0
We found this restaurant online and it was a pleasant discovery.
Excellent food, we ate mixed cold cuts with fabulous fried gnocco and a trio of equally delicious first courses.
Fast and impeccable service.
Giuseppina Motta
.
27 Maggio 2024
10,0
Excellent place for both dinners and ceremonies...we had Communion and Confirmation...they are the top
Stefano Fabbiani
.
22 Maggio 2024
10,0
The kebabs are delicious, as are the cured meats and the fried gnocco.
Francine Ovalle
.
18 Maggio 2024
8,0
Trattoria nei pressi dell'ospedale di Lodi e accanto un centro sportivo. Ampio parcheggio a disposizione. Arredamento sobrio senza aspettative di tipo emozionale. Camerieri giovani, gentili e dal servizio veloce. Porzioni delle pietanze nella norma. Antipasto di salumi con gnocco fritto con buone materie prime. Grigliata di carne buona ma non ottima.Non ampia la selezione di birre. Prezzi buoni. Non da escludere un ritorno.
failps
.
19 Febbraio 2024
6,0
Ristorante molto piacevole di cucina emiliana, ha un ampio parcheggio di fronte all’ingresso e numerosi coperti disponibili. La cucina, come intuibile dal nome, è tipicamente emiliana con tutti i piatti tipici di quel territorio, tempio dell’enogastronomia nazionale. Abbiamo cominciato con gnocco fritto e salumi emiliani di ogni genere per virare sulle tipiche paste, fettuccine al ragù, tortelli e, davvero imperdibili, pisarei e fagioli. Tutto è stato, inevitabilmente, annaffiato da abbondante lambrusco. Prezzo e servizio sono stati ineccepibili. Ottimo locale per una splendida serata tra amici senza doversi dolere per la lontananza della squisita cucina emiliana.
Biarmicus
.
20 Gennaio 2024
8,0