Beautiful place, we just finished eating excellent pizza, super first courses, friendly staff. GREAT ADVICE.
Teresa Palumbo
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26 Aprile 2025
Fuoco Lento's pizza is a MUST for me. Courtesy always comes first and must be underlined and extreme punctuality for takeaway. The place is well looked after with a beautiful garden outside.
Alessandro Di Stasi
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23 Aprile 2025
If you think you've tried all the pizzas, you haven't tried Fuoco Lento's pizza in ruoto yet!
A crispy dough on the outside, soft on the inside, perfectly cooked in a ruoto.
The fresh and quality ingredients combine in a unique gastronomic experience that surprises you with every bite. The welcoming atmosphere and the scent that envelops you as soon as you enter, prepare you for a journey of unforgettable flavors.
If you're looking for a pizza that goes beyond the usual offering, this is the right choice.
You absolutely have to try it!
Aniello Smoraldi
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29 Marzo 2025
I'll start with the positive notes, welcoming location and friendly staff... as for the dishes... I took 3 appetizers and I liked both the crocché and the omelette, a 7 for both, a little less for the fried stuffed pacchero which I give a 5... the pizza nel ruoto with the possibility of choosing 2 flavors (I chose half nerano and half gateau) quite good I give it a 7+... as for the Genoese in my opinion it was a little too full of meat which dominated the flavor of the onion and a little dry, I didn't like it so much so I give it a 5-...average prices, it's still worth trying
Renato Vecchione
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22 Marzo 2025
Pizza different from the others because it has more flours with a prevalence of wholemeal flour, the right quantity and quality of the toppings on the pizzas, excellent service, a boy and a girl who are very polite and available to your needs, I recommend a pizza for 2 otherwise you won't finish it, but you can always take it away, I recommend trying this place!!
Antonio Sinigaglia
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07 Marzo 2025
Particular pizza made with a different, dark-colored flour. It seems heavy but it is easily digestible and very tasty, with quality raw materials.
Gennaro Maffettone
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19 Febbraio 2025
Excellent both as a restaurant and as a pizzeria.
Genny Di Foggia
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31 Gennaio 2025
Locale particolare, non molto ampio e con tavoli fissi da 2, 4 o 6 posti, comodo perché l'ingresso è diviso in base al numero di commensali rispetto alla disponibilità interna.
Personale cordiale e simpatico.
Cibo di ottima qualità e prezzi in linea con l'offerta.
Vengo spesso e non ho mai avuto problemi, consiglio di provare almeno una volta la pizza, non ve ne pentirete!
Pasquale Melone
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23 Dicembre 2024
Fuoco lento è uno di quei locali che vorresti tenere sotto casa. Scoperto un po’ per caso e subito apprezzato per il suo format che accontenta un po’ tutti. Accolti con un entreè di crostini con fagioli alla messicana proseguiamo con i fritti, che dire…o t t i m i !
Poi abbiamo preso la pizza fatta nel ruoto con un impasto di mix di farine condita in modo gustoso e con prodotti di qualità adatta per due persone davvero buonissima. Ma ciò che ci ha poi sorpreso è la stata la pasta alla genovese, a gusto personale mai mangiata una così buona, siamo rimasti sorpresi ! Come dolce una sbriciolona alla Nutella servita calda che nella sua semplicità ci ha conquistato. Servizio cortese e preparato nonostante la loro giovane età. Conto onesto. Ci vedremo spesso
Emanuele d
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02 Dicembre 2024
Pizza non Pizza 🍕 ma veramente eccezionale. Pizza nel ruoto . Buona leggera ( se ne mangi metà) ma veramente particolare. Ero già stato in questo Ristorante/Pizzeria che fa una pizza particolare . Mi ricorda sapori antichi. Veramente da ritornarci sempre.
GIOGIAGIU
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15 Novembre 2024