The courtesy and kindness of all the staff at the Fiasconaro pastry shop is equal to the goodness of their products: excellent!
Luigi Bellomo
.
01 Gennaio 2025
10,0
The best pastry shop in Sicily. The panettone is delicious and is the workhorse. But the other products are all fresh and excellent. I recommend going to visit the factory and going to the pastry shop to try their delicacies.
Gianpaolo Riggirello
.
30 Dicembre 2024
10,0
It is impossible not to buy one of the Sicilian excellences, passing through Castelbuono. As always everything was excellent from the food to the courtesy of the staff.
Antonino Di Maria
.
29 Dicembre 2024
10,0
Fiasconaro's Oro Verde is truly a delicacy! The soft and well-budded artisanal panettone combined with the pistachio cream is an extraordinary experience for the palate. The soft cream with an authentic flavor perfectly enhances the dessert. A high quality product that deserves every praise!
Fabio
.
26 Dicembre 2024
10,0
Great pastry shop, great service. Perfect bar to have a tasty breakfast
Martino Mensio
.
23 Dicembre 2024
10,0
Simply fantastic, they also offer tastings and very kind staff especially Domenico and Christine.
Davide Tommaso
.
21 Dicembre 2024
10,0
I had the pleasure of visiting this bar in the summer of this year and tasting the panettones that are produced here, since they are so delicious and popular that they are sold and tasted even in summer. During my visit, I was struck by the goodness and quality of the raw materials used, as well as by the kindness, professionalism and hospitality of the staff.
Now, for the Christmas holidays, I decided to place an order for Norway, where I live, of some of these panettone and I just tasted a chocolate one: it's simply amazing! Light as a cloud, with a rich and enveloping flavor that makes every bite a unique experience.
Their work truly deserves to be rewarded and recognized. I highly recommend everyone to try their panettone and visit this bar to have an unforgettable culinary experience 🤩
Happy Holidays! 🎄☃️❄️🎶🥂
Kagjlu
.
20 Dicembre 2024
10,0
The best panettone I've ever tasted. Excellent. The chocolate and pear is unbeatable.
Miguel Pérez
.
16 Dicembre 2024
10,0
Realtà imprenditoriale dolciaria atavica, in quel di Castelbuono, alla base della produzione artigianale dei panettoni.
Oggi una vera struttura fiore all'occhiello, dell enogastronomia culturale indigena.
Una, quasi perfetta, macchina da guerra, con un ampio spettro di prodotti, che spazio dalla semplice colazione, alla banquettistica, con un dehore molto curato e storico, al centro della piazza davanti la cattedrale del paese. imprenditoriale dolciaria atavica, in quel di Castelbuono, alla base della produzione artigianale dei panettoni.
Oggi una vera struttura fiore all'occhiello, dell enogastronomia culturale indigena.
Una, quasi perfetta, macchina da guerra, con un ampio spettro di prodotti, che spaziano dalla semplice colazione, alla banquettistica, con un dehore molto curato e storico, al centro della piazza davanti la cattedrale del paese,nota attrattiva per i turisti.
Bonaparte M
.
17 Novembre 2024
10,0
Visita nelle Madonie, di tutti i Borghi questo è quello che ci ha dato più soddisfazioni.
Qui gli occhi si fanno più grandi della bocca e riempire il cesto di prodotti è inevitabile.
Dopo aver assaggiato il panettone tradizionale con uvetta in Malvasia delle Lipari, non abbiamo potuto esimerci dal fare scorta da portare in Emilia, qui una delizia così non si trova!
Poi crema al pistacchio, croccantini, torroncini e persino i coni di manna che si trovano solo nelle Madonie!
Super consigliato!
Pittigatto
.
22 Agosto 2024
10,0