I was at this location on Tuesday evening with my husband... a small place with just a few tables, the outdoor seating is along the sidewalk where pedestrians pass (rightly so) and cars along the street. As for the food, it's quite tasty, crispy, and typically Roman. THE ONLY LITTLE FLAWS IS THE ROMAN TRIPPE WITH MINT AND PECORINO for €16 (in a "small cup," where I'll post the photo and tell the waitress too) which can't compare to my portion of STRACCETTI WITH Arugula, Cherry Tomatoes, and PECORINO for €16. I recommend the BRUSCHETTE WITH BACON AND CHICORY and the CARBONARA paired with two glasses of MESCITA wine, both more than pleasant.
pallottola palle
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07 Agosto 2025
6,0
Tonnarelli with friggitelli Top!!!
Alessia Venturelli
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04 Luglio 2025
10,0
Clean, welcoming and well-kept place
Excellent Roman cuisine with a wide choice of both food and wines
Kind and knowledgeable staff
Well done, well done
See you next time
Alessandro Marino
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01 Luglio 2025
10,0
Very comfortable place.. one in the atmosphere, informal environment.. definitely to return!!!
Francesca Lanza
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13 Maggio 2025
10,0
Very welcoming place, friendly staff, the food is excellent, you can really savor the aromas and goodness of Roman cuisine, highly recommended
Carmela Pugliese
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12 Aprile 2025
10,0
Truly excellent food and wine! Congratulations to the manager of the restaurant and his cellar!
Franco Storchi
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27 Marzo 2025
10,0
Ottima cena, vera cucina romana con piatti ben fatti come la gricia, il cacio e pepe, la coda alla vaccinara e una trippa da leccarsi i baffi, carta dei vini ben fornita, servizio veloce e simpatico. Prezzo nella media. Torneremo sicuramente.
Franco
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27 Marzo 2025
10,0
Sono stata con la mia famiglia a mangiare in quest'enoteca dopo essermi stata consigliata da amici. Ci siamo trovati benissimo, la cucina romana come la mangio quando vado nella capitale, anzi, alcuni piatti come il cacio e pepe ancora più buoni. Poi carciofi alla giudia e puntarelle, una meraviglia. Il titolare è simpatico e preparato, sempre pronto a spiegare i piatti e ad abbinare i giusti vini. La spesa è stata di 43 euro a testa mangiando antipasti, primi, contorni e dolci per quattro persone più una bottiglia di frascati superiore. Consigliatissimo!
Daniela C
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27 Marzo 2025
10,0