A truly delicious experience! The dishes were bursting with flavor, and you could taste the quality of the ingredients. The pasta was handmade and cooked to perfection, with that authentic touch that only true Italian cuisine can offer. Every bite reminded me of the flavors of Italy. Kudos to the chef for his attention to detail and the passion you can feel in every dish. I'll definitely be back!
WILL NYC
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27 Ottobre 2025
10,0
Dynamic
Italian style
Bold
Taste only for those whom know it well.
This is one of my best michelin star.
Tutto bene!!!!
Valentin XX
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22 Ottobre 2025
10,0
The food was from another world. Perfect
Sergio Maggi
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18 Ottobre 2025
10,0
It's worth 1 star. Maybe. No more.
Umberto Roccatti
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18 Ottobre 2025
6,0
Truly bucket list experience. From the moment we stepped to the front door, service was top notch. Alejandro, Andrea, and Alberto did not disappoint. Both vegetarian and expression tasting were exceptional. With the wine pairings. Dessert was very unique in presentation and flavors.
Ernie Avino
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08 Ottobre 2025
10,0
Delicious dishes served in a cozy setting by impeccable service. It's no wonder it has three Michelin stars. Reasonably priced, this dish is definitely worth a try!
Tomasz Pietras
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08 Ottobre 2025
10,0
The overall experience isn't worth all the accolades it has received. The quality of the dishes isn't sufficient.
Federico Frese
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04 Ottobre 2025
6,0
We did not like most of the food. Sour passion fruit with duck was an odd combination. The wine list was not approachable. The service was great though
Jason McLaren
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22 Settembre 2025
6,0
Déçus par une cuisine peu inventive. Habitués des trois macarons Michelin, nous en sommes très loin ici. Un bon commencement pourtant avec un homard savoureux et des asperges au caviar très originales. La suite est restée moyenne. Tout est bien préparé et les produits de base très bien choisis et reconnaissables dans les recettes, mais tout cela sans génie. Une grosse déception pour nous. Personnel charmant qui fait l'effort de parler français. Une mauvaise surprise à l'entrée du restaurant où une tenue correcte est exigée, ce qui est la moindre des choses. Mon mari en chemisette de qualité s'est vu contraint d'enfiler son pull alors qu'un client est entré en veste de Jean. Attention à ne pas devenir les talibans du dress code, ce serait vite ridicule. Ne parlons pas du rapport qualité prix, nous avons l'habitude des établissements triplement étoilés, et il est normal de payer cher une prestation exceptionnelle, mais là nous sommes très loin d'un trois étoiles français. Belle carte des vins, c'est presque un livre. Là encore tout est trop cher. Une expérience décevante pour ce restaurant florentin.
fabienne b
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23 Maggio 2025
6,0
La sala è meno suggestiva di quanto si potrebbe immaginare guardando dall’esterno il palazzo seicentesco in cui il ristorante si trova; il sevizio è formale e un po’ lento, ma alla fine assai più cordiale di quanto si potrebbe inizialmente pensare, soprattutto grazie alla grande simpatia dello chef Monco lieto di conoscere i commensali che vogliono visitare la cucina; la carta dei vini è straordinaria ma presenta notevolissimi rincari.
Il cibo è tutto buonissimo, preparato con maestria e precisione: eccezionali per freschezza ed eleganza gli antipasti, sia il benvenuto con un particolare pane al pomodoro e una deliziosa crema di piselli sia gli asparagi con caviale sia l’astice preso da mia moglie (davvero strepitoso per cottura e per eleganza); molto buoni i primi, in particolare la lasagna con gallina e cozze presa da mio padre; superbo il maialino cotto nel suo brodo e poi passato allo spiedo con cipolla di Tropea e senape di carota (frutto di un lavoro quindicinale svolto insieme all’allevatore perfino sull’alimentazione degli animali); saporito il carrello dei formaggi con la chicca di una fonduta con gelato al tartufo; molto buoni i dolci, sia il pre-dessert con un latte di rafano lievemente piccante, sia il golosa soufflé alla vaniglia sia il tiramisù; deludenti solo i cioccolatini.
GianlucaBuongustaio
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18 Maggio 2025
10,0