Elephant In Bressanone

8,3

Basado en 684 opiniones encontradas en 2 webs


7.3
8.3
7.3
8.3

tend

9
Di 108
in Bressanone
1
Di 6
di cucina Altre cucine d'Europa in Bressanone

I clienti commentano i loro piatti di...

bellissimo carne filetto ravioli tartufo

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 551 9.4
Recensioni Nota
TripAdvisor 313 9
Beautiful historic hotel. Very well looked after. Good breakfast. A pleasure to return.
Più commenti
in Google
.
30 Novembre 2024
10,0
I would like to give more stars! This beautiful hotel is just great! Service more than perfect, friendly, kind, professional, just top class!
Più commenti
in Google
.
29 Novembre 2024
10,0
Once you have read the book about the journey of the elephant, you definitely have to be a guest in this historic hotel at least once. Without any kitsch, you can immerse yourself in the time of the Habsburg Monarchy. The owner family and the team of employees deserve praise and recognition!
Più commenti
in Google
.
25 Novembre 2024
10,0
Der holzgetäfelte Gästeraum ist etwas gedrungen, doch hat er eine heimelige Atmosphäre. Ungünstig erweist sich die Kredenz mit Gläsern, Tellern und Besteck in der Mitte des ersten Gastraumes. Freilich ist bei diesem zentralen Arbeitsplatz ein ständiges Kommen und Gehen, doch wir wollten ein entspannten Abend und nicht den Obern beim Arbeiten zusehen. Das Amuse-Bouche war mit einer Scheibe Schinkenspeck auf Frischkäse eigentlich nur fett. Auf die Vorspeise des Menüs Gnochhetti /Burrata war eine Sardelle gelegt, die die feine Geschmackskomposition gänzlich zerschlug. Der Saltimbocca-Mantel ließ das Kalbsrückensteak etwas zäh werden. Schade. Die Weinempfehlung verriet Kennerschaft, das Dessert war ausgezeichnet. Das Preis-Leistungsverhältnis war in Ordnung. Tipp: Lassen Sie sich einen Tisch in den hinteren Räumlichkeiten zuweisen. Stammgäste haben dort auch ihren Platz.
Più commenti
in TripAdvisor
.
20 Ottobre 2024
6,0
Partiamo da un punto: è uno dei più bei ristoranti nei quali abbia mai cenato in vita mia. La stufa in ceramica è un oggetto bellissimo, e tenuto in modo splendido; la stube è semplicemente perfetta. Per la cena ho scelto un assaggio di cinque formaggi locali come antipasto, abbinati a due confetture; abbinamento molto valido e formaggi eccellenti, peccato solo che la quantità fosse piuttosto ridotta. Come secondo, ho optato per il filetto di cervo, e la scelta è stata ottima, cottura perfetta e la salsa che lo accompagnava era deliziosa. Un piatto stupendo. Per chiudere, lo strudel accompagnato da un gelato alla vaniglia, strudel di grande fragranza, mi è piaciuto molto. Riguardo al vino, l'unico inconveniente della serata, abbiamo scelto una bottiglia di un vino rosso 2021, un vino strutturato ma ancora giovane, che una volta aperto, ci è stato versato direttamente nel decanter dal commis di sala, senza che ci fosse chiesto se volessimo questa cosa, o no. Peccato, anche perché il ristorante ha una carta dei vini molto ben fatta, dove si nota la mano di un sommelier, e con ricarichi ragionevoli. A parte questa sbavatura, una bella esperienza in un posto splendido, che consiglio.
Più commenti
in TripAdvisor
.
02 Settembre 2024
8,0

Ristoranti simili a Bolzano/bozen

8,3
1883
Recensioni

Nussbaumer

07/01/2025: Nice staff, great ambience and fabulous cuisine! One of the best Margherita pizzas I've ever eaten. Absolute recommendation!
04/01/2025: Even though it was a Friday, we managed to get a table for 4 people at short notice in this very busy and extremely pretty restaurant. The service was extremely friendly, attentive and professional. The ambience was modern but cozy with a warm touch (table tops). About the most important thing - the food: The focaccia chosen as a starter proved to be the first highlight of the day - baked crispy, topped with the right amount of thyme, it could only be perked up by the addition of the excellent olive oil (and perhaps a pinch of salt). The following pasta dishes, such as tagliatelle with cinghale - ragu (wild boar) and the ravioli stuffed with kale, were just as delicious and tasty as the pizza with burrata and pickled tomatoes. But the real highlight turned out to be the queen of all pizzas: the Pizza Margherita Napoli! If the dough and the cheese were already an enlightenment, this was especially true of the fruity, intense tomato sauce - an absolute recommendation! A must! Conclusion: a visit to this restaurant is actually a must when staying in Bolzano. The prices were more than reasonable for the quality offered. It is also recommended to take a look at the wine list with the open wines. Both the Pinot Noir (despite the confusing name, this is a red wine) and the Pinot Blanc, both from the region, should definitely be tried by wine lovers.
8,3
281
Recensioni

Rauthof

23/11/2024: A Buschenschank in a fantastic location above Meran. Very hospitable, delicious food and wine. Any time
08/11/2024: Very tasty regional food, but the price is far away from a Törggelen farm. Good wine, good food and nice service

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità