In Pralongo in Val Zoldana, a typical restaurant that offers genuine and abundant dishes with attentive and friendly service. The platter of roast meats with vegetables is the main dish not to be missed. Highly recommended in all respects
Sandro Cammelli
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09 Marzo 2025
8,0
Incredible food - best we had in the dolomites and well priced. A must do if you’re near by
Paul “Paul” Stoneman
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03 Marzo 2025
10,0
Really enjoyed the mixed grill and the owner made a big effort to find a corner to squeeze us in to eat after seeing our hungry 6 year old, even though they were fully booked and very busy. Appreciated friendly service, great house wine. We went twice and will visit again the next time we are in the region.
Update 2025: still spectacularly good (especially the primi) and amazingly good value for the standard. Always come to eat here if in the area. You need to book ahead at the weekend.
Adrian Tompkins
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03 Marzo 2025
10,0
Great experience, local food with great ambient
Sheoane Garcia Rangel
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01 Marzo 2025
10,0
Rustic and genuine atmosphere. Excellent welcome and service
Pietro Calzavara
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28 Febbraio 2025
10,0
Professionalita', cortesia ed un ottimo rapporto qualità/prezzo. Provare per credere.
Gianfrancesco Saccardi
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26 Febbraio 2025
8,0
Sublime! You arrive and at the table you find water and wine... then comes the cutting board with meat and melted cheese, the mixed vegetables, each better than the other... what can I say? Optimal!!!
Mirco Righetto
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24 Febbraio 2025
10,0
Rustic place with welcoming and friendly, easy-going service.
Excellent food: pappardelle with porcini mushrooms and perfect tagliatelle, sausage and pumpkin cream. Balanced taste, generous but not heavy portions.
We also had a second course with sliced meat and vegetables: very soft meat and delicious vegetables. Right portions to leave the table satisfied, full but not weighed down.
All accompanied by the wine that welcomed us at the table.
We will definitely be back 😊
Alessandra Cucca
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13 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo pranzato in questo locale di ritorno da un'escursione in zona. A partire dalla calorosa accoglienza fino al dolce è stata un'ottima esperienza. Al tavolo si viene accolti da acqua e vino della casa che sono inclusi nel coperto e da un piccolo tagliere di benvenuto. Noi abbiamo optato per le pappardelle ai porcini veramente degne di nota. A seguire 2 dolci fatti in casa deliziosi. Se siete in zona una visita vale sicuramente la pena.
Lisa & Massimo
LISA688
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28 Dicembre 2024
10,0
Mi hanno consigliato questo posto e mi hanno consigliato bene. Ambiente rustico, come piace a me, personale cortese, attento e disponibile. Ho preso la specialità della casa il piatto el tajer e devo dire che la qualità della carne era veramente buona. Il prezzo decisamente adeguato, ci tornerò senz'altro per assaggiare gli altri piatti.
Franco R.
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07 Novembre 2024
8,0