The atmosphere is welcoming and informal, and the food is excellent. The staff is super friendly and approachable.
Recommended
Eva Vailati Facchini
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17 Ottobre 2025
10,0
Good quality, excessive price, a bottle of Riserva degli Angeli Lazzari in the cellar costs €22/24, you can't put it at €40
kampf63
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16 Ottobre 2025
8,0
We went here for dinner for the first time with friends, having discovered it through social media.
What can I say!
The location is very welcoming and very clean.
Excellent quality food, fresh and certainly well-selected ingredients, beautiful, tasty, and authentic dishes, prepared with care and attention.
The owners are kind, helpful, and friendly, but above all, they know how to make you feel at home (something that's sadly lacking in many restaurants these days).
A gem in the heart of Brescia to discover and experience again and again!
An opinion shared by the two chefs at our table! ✨
Valeria Fasciano
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15 Ottobre 2025
10,0
Everything was delicious and made with top quality ingredients.
G B
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14 Settembre 2025
10,0
A restaurant chosen by friends for dinner. The dishes were delicious and well-prepared, the service friendly and helpful. The interior is beautifully decorated, reflecting the rural atmosphere of the Po Valley. Highly recommended, we'll gladly return.
Victory Winged
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04 Agosto 2025
10,0
A beautiful place, reminiscent of the trattorias of the past, with a warm welcome and excellent service, quality dishes, and excellent value for money.
silvia assoni
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22 Luglio 2025
10,0
Home cooking and family atmosphere, all with local products from the area.
A stone's throw from Campo Marte in Brescia, quiet area.
We ate very well, the rabbit was excellent but also the pappardelle with duck ragù, and there are also solutions for those who have problems with gluten and lactose, even in desserts.
Smiles and friendliness included.
Laura Bonomelli
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06 Luglio 2025
10,0
Lunch with my wife in this small restaurant with an adjoining shop selling local products. We ordered the first course menus which are served with side dishes. Quality products, prepared with love. Attentive service. We decided to try their homemade tiramisu, excellent, balanced cream and instead of ladyfingers they use a local product whose name I don't remember at the moment.
Fabrizio Pinelli
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14 Giugno 2025
10,0
Condotta qui da una collega e cara amica, che è anche sommelier, sono uscito davvero soddisfatto. Accoglienza garbata ma sufficientemente calda, menu piuttosto ristretto ma con eccellenze del territorio, cantina con etichette di assoluta qualità, prezzi non economici, ma di certo corrispondenti alla qualità della offerta. Locale piccolo, accostato a una bottega di rivendita di prodotti del territorio, tavoli bene preparati, in stile trattoria (tovaglioli in carta, come le tovagliette), se si deve fare un appunto è alla rumorosità del locale, che a tratti crea un po' di disturbo. Noi abbiamo preso un tagliere (pensato per due, ci è bastato in quattro) dove, accanto ai salumi, figuravano i formaggi di questa regione, tra tutti il bagoss, eccellenza di questo angolo d'Italia. Poi tra ciasoncei, conec, faraona, polenta e stracchino, abbiamo assaggiato tutti piatti buonissimi. Infine il dessert, torta al cacao con zabaione, davvero ottima. Accompagnata da una bottiglia di Ribò riserva e da alcuni calici di passito. Da tornarci
marco p
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28 Maggio 2025
10,0
Il ristorante si trova in una posizione abbastanza tranquilla e silenziosa.
Non vi aspettate porzioni da urlo perché né rimaste delusi.
Sono i tipici piatti presentati bene, per quanto riguarda i costi sui primi piatti siamo nella norma invece sui secondi non ci siamo proprio; per esempio......un piatto di affettati non può costare 26 euro e poi arriva un vassoio tondo grandezza di un piatto piano, con 3 formaggi un po' salame e poco altro.
Per i pochi contorni a disposizione possiamo dire che c'è li facciamo andare bene prezzo/quantità.
Il sapore dei piatti nella totalità è ok.
I calici di vini a disposizione è limitata......in alternativa o bottiglia intera o quello che ha di aperto.
Alessandro Surico
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17 Maggio 2025
6,0