A marvel for the palate, his majesty the cod served as an appetizer, an encore of first courses, an exquisite risotto and amazing bigoli, a second course and... no, the dessert was not based on cod 🤣🤣 but equally excellent. Courteous and fast service and the owner of the house as well as a super-trained chef, a lover of his work which is perfectly reflected in his dishes... highly recommended
Cristina Leghissa
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24 Gennaio 2025
10,0
Historic place and always up to par. Cod reigns supreme in all the variations offered. Great quality of products. Average price compared.
Ale ValChiara
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24 Gennaio 2025
10,0
A place known for its cod. Convenient parking. In my opinion a little expensive
Liviana Schiavon
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19 Gennaio 2025
6,0
Eaten energy.loscwf.and.the.king.of.baccala
Cinzia Virgolin
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18 Gennaio 2025
10,0
A nice environment with very friendly staff.
I ordered the Vicenza-style cod and… it was delicious. Not to be missed.
At the end a cod parfait... heavenly.
Fabio Benini
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12 Gennaio 2025
10,0
Invited by a friend just before Christmas. All very good! I recommend trying the bigoli with cod rather than the classic risotto. Friendly and punctual service.
marco ferracin
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06 Gennaio 2025
8,0
Very nice location, unfortunately the service was slow and I thought the food was much better... we were full of expectations, unfortunately the portions were not generous either.... but this is subjective.
fabrizio pescatori
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24 Dicembre 2024
6,0
Eating here is a wonderful experience. Get advice.
Claudio Bellorio
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11 Dicembre 2024
10,0
Non c'è molto da dire, se non che è un posto perfetto per gustare il baccalà in tutte le sue versioni, con vini locali eccellenti, personale cordiale, con atmosfera familiare. Non da utimo, il costo per persona è molto buono, comparato alla qualità delle pietanze offerte. Pollice in sù deciso!
Roberto B
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16 Novembre 2024
10,0
molte aspettative perche amici vicentini ce lo avevano consigliato - si presenta come una bella trattoria di paese con molta storia- abbiamo preso un antipasto - un bis di primi , un secondo ( tutto a base di baccalà) e 1/2 dolce - tutto molto buono anche se devo dire che il secondo , baccala mantecato, era troppo morbido e poco sapido per i miei gusto , o almeno per come io avevo mangiato sempre il baccala . in generale escono un po fuori dagli schemi tradizionali del baccalà con sapori da capire, ben fatti ma diversi . devo comunque ritornare per variare il menù e capire - comunque con una bottiglia di champagne e acqua , ( lista dei vini MOLTO ONESTA) abbiamo speso ben 60€ !! a testa - prezzo super onesto - sicuramnte consiglio !! bravi
nicola food
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30 Settembre 2024
8,0