Some dishes are pretty eh, some are really good. Almost all starters are very good. I’d advise getting desserts (except for chocolate tart) here even if you don’t eat anything.
Also, I am a 100% sure you can’t get seated in the larger area if you are not Italian. Been there several times, never saw one (1) foreigner get seated somewhere other than by the door. I don’t really care for it, this is just my observation.
Unga Bunga
.
16 Agosto 2024
10,0
FANTASTIC!! everything but really everything delicious. The place is comfortable and the service is kind without being intrusive. Unfortunately it's not easy to find a place, but I swear it's really worth going!
Francesca Scerrato
.
11 Agosto 2024
10,0
Food was ok, some were hits some were misses… Staff was kind of unfriendly. Not really sure why they’re on the Michelin Bib Gourmand list.
Kate Tang
.
04 Agosto 2024
6,0
Delicious food 😋 I enjoyed every piece of my dish. I highly recommend this restaurant.
Ihor Starodubets
.
04 Agosto 2024
10,0
Excellent restaurant experienced during lunch break. Tasty dishes.
Riccardo Porta
.
03 Agosto 2024
10,0
Place with affordable prices in Milan. Simple and good cuisine.
Antonio Vitullo
.
01 Agosto 2024
10,0
Very good restaurant I recommend, watch out for the fiori di latte pâté which are quite spicy.
ambika cenni
.
28 Luglio 2024
10,0
This was the best meal we had in Milán by far! We are visiting from Puerto Rico and this meal has been on of the highlights of the trip. We started with the vegetable caponata. Later we had the eggplant parmigiana di melanzane and fieltro a la normanna. OMG! Food, service and atmosphere- loved it. Gracias!
Damaris Torres
.
26 Luglio 2024
10,0
Ristorante storico in Porta Romana di cucina calabrese sempre ben valutato.
Anche la nostra esperienza devo dire, tutto sommato, è stata positiva, ma la Calabria qui rappresentata è ben lontana da quella vera che conosciamo molto bene.
Intanto l'accoglienza è stata piuttosto freddina e sbrigativa, da ristorante che viaggia sempre a pieno ritmo.
Il menù è travestito di piatti calabresi per la presenza sparsa di nduja e salsiccia, ma i piatti non corrispondono alla vera tradizione calabra, tantomeno associati ad aggettivi come ignoranti, alla tamarro, alla cafoncello, ... puro marketing anche un po' discriminatorio.... serve ben altro per rappresentare il carattere della cucina calabrese e soprattutto bisognerebbe aumentare le porzioni, la pepatura e la grandezza delle polpette.
Ciò non toglie che il gusto dei piatti sia molto buono e la pasta fresca, in particolare, è davvero super. Meno male, pure, che siamo riusciti a bere un ottimo Cirò.
Prezzi onesti.
Cinzia V
.
25 Luglio 2024
8,0
The DonGio serves authentic dishes, prepared from fine ingredients and cooked to perfection without frills. The tastes are pure and fresh, the service is fluent and attentive.
Timo L
.
15 Marzo 2024
8,0