Locale carino ed accogliente.
Ho mangiato tutto sommato bene. Una buona tartare ed un taglio consigliato da loro. Ad occhio, presentata come 1,270kg, diciamo che ne mancavano circa 200gr. Non considerando la parte di scarto elevata di grasso, ma è un’altra storia. Non ci accontentiamo e chiediamo un’aggiunta, un taglio qualunque possibilmente in crescendo e ci propone del Kobe al calibro di 100gr; ne arrivano 70 scarsi. Servizio dei vini coravin molto gradito, ma 2 vini della carta non presenti, tra cui Tignanello che mi era stato proposto a 45€ e che avevo accettato. Infatti, non è una recensione che contesta i soldi, ma la coerenza.
Conto per 2 di oltre 200 euro, ma sarebbe stato corretto 140/150.
Necessaria una bilancia da portare al tavolo. PS.le grammature ad occhio sono frutto di 32 anni di lavoro nei ristoranti.
A discovery, polite staff and truly excellent food with a good price, you absolutely have to try the freshly cooked meat.
Vincenzo Mari
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16 Giugno 2025
Meat cooked as it should be. Otherwise it would be a shame for such pieces. Well done
Andrea Basso
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10 Giugno 2025
Everything was truly perfect, fantastic food, impeccable and always ready staff, welcoming atmosphere… honestly the stars are not enough to understand how much they delighted my taste buds… simply fantastic…
Michele Boldrini
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04 Giugno 2025
High quality meats, expertly prepared. Excellent side dishes, that perfectly accompanied the main course. Fair price, quality is not cheap.
Gerardo Di Giacomo
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27 Maggio 2025
Definitely too expensive. Unbalanced quality/price ratio.
Giada Iannuzzi
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16 Maggio 2025
I met this fantastic place through a friend. There must be a reason if I went on the same day for lunch and dinner. At lunch, in addition to the menu, there is a separate lunch menu with three starters, three first courses and three second courses of your choice. It was a pleasant surprise...it had been years since I ate lagane and chickpeas like my grandmother cooked them. But the dinner experience was fantastic. My friend and I ate a 1kg, 600g Florentine Chianina.
Simply spectacular and my wife a beef tartare with grilled vegetables made especially for her.
Nice and elegant place. Attentive and highly professional service. Donato the host always ready to satisfy our needs. What can I say, I will gladly return.
cristian daniello
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22 Aprile 2025
We had dinner in this very pleasant and welcoming place, despite some small errors in the cooking of one course or the egg being too few, the service was promptly available to resolve the problem by offering us a new course. Good food, slightly high price.
I would stay here again!
Alessandra Marino
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05 Aprile 2025
My partner and I made a reservation for dinner for Women's Day. What can I say, for me, as a frequent traveler for work, I can say that this is one of the best meat restaurants I have tried so far, wonderful location, impeccable and well-organised service, excellent food of the highest level, the starters one better than the other and the meat exceptional. For what we ate we didn't really spend anything, menu 80 euros per couple including a glass of Primitivo wine from Manduria, water and dessert! The friendly and professional staff. Well done guys, we will advertise you and we will definitely come back to you! Highly recommended. Ps: due to hunger I didn't photograph the appetizers 😅
danilo capone
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08 Marzo 2025
Abbiamo prenotato per cena io e la mia compagna in occasione della festa della donna. Che dire, per me che sono un assiduo viaggiatore per lavoro posso dire che questo è uno dei migliori ristoranti di carne finora provati, lacation stupenda, servizio impeccabile e ben organizzato, il cibo ottimo e di altissimo livello, gli antipasti uno migliore dell'altro e la carne eccezionale. Per quello che abbiamo mangiato non abbiamo speso davvero nulla, menù 80 euro a coppia compreso calice di vino primitivo di Manduria, acqua e dolce! Lo staff gentile e professionale. Bravissimi ragazzi, vi faremo pubblicità e torneremo sicuramente da voi! Consigliatissimo. Ps: presi dalla fame non ho fotografato gli antipasti 😅